Bianchi 18 napja élet és halál között: "Csoda, hogy nem halt meg egyből a baleset után..."

Forrás: AFP/Patrik Stollarz -
Forma-1 Luciano Burti felépülés baleset Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Bianchi fiatal és tehetséges versenyző, mindig láttam, ahogy Felipe Massával töltötte az időt. Sajnos tudjuk, hogy esélyei a felépülésre minimálisak, és már az is csoda, hogy nem halt meg egyből a baleset után" - így nyilatkozott Luciano Burti korábbi Forma-1-es pilóta.

A Jaguar és Prost korábbi pilótája, a Ferrari egykori tesztversenyzője úgy véli, hogy a sérült, 25 éves francia versenyző teljes felépülésére nagyon kevés az esély - idézi a jelenleg a brazil Stock Car-sorozatban versenyző Burtit a Formula magazin.

Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Burti, akinek szintén egy csúnya baleset vetett véget a karrierjének, úgy véli, hogy Bianchinak nem lesz ekkora szerencséje, mint neki volt, mert már 18 napja élet és halál között lebeg, és a hírzárlat miatt akár a legrosszabbra is gondolhatunk. „Nagyon kicsi az esély a felépülésére. Olyan emberek mondták ezt, akik közel állnak hozzá. Ha túléli, akkor sem élhet majd normális életet, következmények nélkül. Szomorú ezt hallani."

Tiszta tekintet, őszinte mosoly: Mindent Jules Bianchiról

Forma-1 rajongó kolléganőnk, Andi, Bianchi balesete után összeszedte, mi mindent kell tudnunk a Forma-1-versenyzőről. Azt például tudtad, hogy Schumacher volt a példaképe, vagy hogy mikor ült először a volán mögé? Nos, cikkünkből kiderül.
Megszólalt Bianchi megtört édesanyjahttp://www.life.hu/news/20141017-jules-bianchi-a-japan-nagydijon-sulyos-balesetet-szenvedo-forma-1-es-pilota-edesanyja-christine.htmlA francia RTL Japánban tartózkodó tudósítójának pénteken néhány szó erejéig sikerült megszólaltatnia Christine Bianchit, a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi eddig hallgatásba burkolózó édesanyját.News--Tiszta tekintet, őszinte mosoly: Mindent Jules Bianchirólhttp://www.life.hu/news/20141013-jules-bianchi-forma-1-es-pilota-agykarosodast-szenvedett-pedig-jol-alakult-a-jovoje.htmlAzok az egységsugarú Forma-1-fanok, akik időnként bele-beleszundítanak a vasárnapi ebédet követő futamba, valójában nem túl sokat tudnak Jules Bianchiról. Egy fiatal srác az egyik kiscsapatból, valaki a mezőny sereghajtói közül, aki alatt vagy kifüstöl a Marussia, vagy simán csak kavicságyban zárja a hétvégét. Bárcsak Szuzukában is csak a gumifalba ütközött volna, és kiugrott volna a kocsijából egy bokaficammal...News--Ismét megszólalt Jules Bianchi édesapja: hol javul, hol romlik fia állapotahttp://www.life.hu/news/20141014-jules-bianchi-sulyos-balesetet-szenvedett-francia-pilota-edesapja-megszolalt-fia-allapotarol.htmlA súlyos balesetet szenvedő francia pilóta, Jules Bianchi édesapja őszintén mesélt egy olasz újságnak arról, min mennek keresztül ezekben a napokban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.