Harmadszorra is kiújult Hugh Jackman bőrrákja

Forrás: Instagram/Hugh Jackman -
diagnózis bőrrák kiújulás naptej Hugh Jackman kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman ausztrál színésznél ismét bőrrákot diagnosztizáltak –ez már a harmadik alkalom. A világsztár optimistán áll az újabb kezelések elé.

Egy éven belül harmadjára állapítanak meg bőrrákot Hugh Jackmannél. Először tavaly novemberben szembesült a szomorú diagnózissal, miután felesége unszolására orvoshoz fordult az orrán lévő elváltozás miatt. Majd idén májusban kiújult a betegsége És most ismét.

Forrás: Instagram/Hugh Jackman

Szóvivője szerint a színész pozitívan áll a kezelések elébe. A világsztár rajongói figyelmét is rendszeresen felhívja a naptej használatára és fontosságára.

Jobbulást kívánunk neki!

Miért mogyorózza magát Hugh Jackman és más híresség?http://www.life.hu/drlife/20141002-hugh-jackman-hereit-tapogatja-a-feelingnuts-mozgalom-miatt-a-rakszures-fontossagara-hivja-fel-a.htmlUram, eljött az idő, amire mindig is vártak: gond nélkül odanyúlhatnak magukhoz anélkül, hogy bárki egy rossz szót szólna érte. Mi több, még a fotót is feltölthetik közösségi portálukra. Csak ne felejtsék el hashtagelni a FeelingNuts címkével.Dr. LifeOrigoKopaszra borotválta a fejét Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/news/20140611-hugh-jackman-ausztral-szinesz-kopaszra-borotvalta-fejet-uj-szerepe-miatt.htmlAz ausztrál színész Instagram-oldalán mutatta meg új, igencsak sokkoló külsejét. Egy filmszerepe miatt változott át ennyire.NewsOrigoMeztelenül ugrál a zuhany alatt Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/news/20140606-hugh-jackman-ausztral-szinesz-meztelenul-ugral-a-tus-alatt-a-tony-dij-beharangozo-videojaban.htmlAz ausztrál színész a Tony-díjra készült kisfilmben táncikál pőrén a tus alatt. Ez aztán a szexi reklám!NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.