Csúnyán lebetegedett Szabó Richárd, az X-Faktor énekese

Forrás: facebook/Szabó Richárd -
betegség élő show X-Faktor Szabó Richárd percről percre X-Faktor 2014 megfázás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitaminokkal és teával próbálja kúrálni magát Szabó Ricsi, az idei X-Faktor egyik énekese, hogy a szombati élő show-ra ismét a régi formáját hozza.

Szabó Ricsi gyengélkedik, ő azonban most sem hagyja el magát és szorgalmasan gyakorolja a dalát. Remélhetőleg a házi praktikák, amiket az énekes bevetett, rendbe hozzák a hangját szombat estére. A Life.hu újságírója ott lesz majd és mindenképp megkérdezi Ricsitől, hogy érzi magát és sikerült-e meggyógyulnia.

Forrás: facebook/Szabó Richárd

„Kicsit megbetegedtem, de remélem, a sok tea, vitamin és legfőbbképpen a sok szeretet és támogatás segít, amit tőletek kapok. Ugyanakkor így is készülök a hétvégére, egy nagyon gyönyörű dallal" – írta a kép mellé Ricsi, akinek jobbulást kívánunk!

Itt van az ősz, itt van újra: így készülj fel a náthás időszakra! http://www.life.hu/drlife/20141021-az-oszi-idoben-igy-keszulj-fel-a-natha-megelozesere.htmlKözhelynek tűnhet, de a náthát is jobb és könnyebb megelőzni, mint kezelni. Ha a te szervezeted is érzékeny ebben az időszakban, nem árt felerősítened a közelgő téli mínuszok előtt. Íme, a Life.hu tippjei.Dr. Life--Harmadszorra is kiújult Hugh Jackman bőrrákjahttp://www.life.hu/drlife/20141028-hugh-jackman-ausztral-szinesz-borrakja-harmadjara-is-kiujult.htmlHugh Jackman ausztrál színésznél ismét bőrrákot diagnosztizáltak –ez már a harmadik alkalom. A világsztár optimistán áll az újabb kezelések elé.Dr. LifeOrigoIntenzív diéta vagy lassú fogyás? Nem mindegy, mit választaszhttp://www.life.hu/drlife/20141026-szivbetegseg-eseten-jelentosebb-tulsulynal-intenziv-dieta-vagy-lassu-fogyas-ajanlott.htmlAzt már tudjuk, hogy a mozgásszegény életmód káros hatással van a keringésre. Egyrészt mert a tespedő életmód, az egész napi ülés egyenes út a túlsúly felé. Emellett azonban nem titok, hogy a mozgás a teljes szervezetre jótékony hatással van. Nem mindegy azonban, hogy szívbetegséggel mekkora fába vágja a fejszéjét az ember.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.