Szülés után közvetlenül halt meg egy édesanya Dombóváron

Forrás: Thinkstock -
halál vizsgálat rendőrség boncolás szülés Dombóvár vérzés gyermek kórház iker Szent Lukács Kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívüli halált feltehetően vérzés okozta, az intézmény vizsgálatot indított.

12 órán belül három beavatkozást is végrehajtottak azon az édesanyán, aki közvetlenül ikergyermekei születése után veszítette életét a dombóvári Szent Lukács Kórházban – írja az Origo.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Dr. Kerekes László, az intézmény főigazgatója elmondta, a haláleset a vérzés miatt következett be, pontos okát azonban szakértő fogja megállapítani, továbbá értesítették a rendőrséget és igazságügyi hatósági boncolást is kértek. A főigazgató hozzátette, az intézmény belső vizsgálatot is indított, hogy kiderüljön hibázott-e valaki.

Otthonszülés - igen vagy nem?

"A saját kényelmetek fontosabb, mint a baba élete?" Két ellentétes véleményt képviselő anyuka beszélgetése az otthonszülés sokat vitatott témájáról - a Life.hu írásáért kattints ide.
Felvállalta szülés utáni depresszióját az egykori rádiós, Kőváry Anetthttp://www.life.hu/csalad/20141015-kovary-anett-a-class-fm-egykori-radiosa-szules-utani-depressziojarol-meselt-az-rtl-klubon.htmlKőváry Anett, a Class Fm egykori hírszerkesztője meglepő őszinteséggel beszélt a szülés utáni depressziójáról.Család--5 dolog, amit senki nem mondott el neked a szülés utáni első hétrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140912-5-dolog-amit-senki-nem-mondott-el-neked-a-szules-utani-elso-hetrol.htmlVégre kezedben tartod a kisbabád, megszületett! Hazaértek, és egy egészen új élet kezdődik, mindannyiótok számára. Hogy mennyiben lesz más, mint amire hónapok óta számítottál, el sem tudod képzelni. Család--A szülés csodája képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140908-gyonyoru-fotokat-keszitettek-a-szules-utani-pillanatokrol.htmlGyönyörű fotókat válogatott össze az egyik internetes portál. A képeken a szülés utáni első pillanatokat örökítették meg. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.