Tolószékbe került és nem tud beszélni Schumacher

Forrás: Northfoto -
síbaleset Forma-1 Michael Schumacher Jules Bianchi Philippe Streiff memória tolószék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philippe Streiff egykori Forma-1-es versenyző, aki egy baleset miatt kerekesszékben él, azt mondta, Schumacher tolószékbe kényszerült. Korábban Jules Bianchi állapotáról is nyilatkozott.

Michael Schumacher tolószékbe került, probléma van a memóriájával és a beszédével, és csak a szemével kommunikál a családjával. Ezt mondta a minap Philippe Streiff egykori Forma-1-es pilóta francia lapoknak. Az egykori versenyzőt egy teszten érte baleset még 1989-ben és emiatt tolószékben él – írja az inforadio.hu.

Forrás: Northfoto

Mint ismert, Schumacher tavaly decemberben szenvedett életveszélyes sérüléseket egy síbaleset során. Mesterséges kómában tartották, majd egy svájci kórházba került rehabilitációra, ezután pedig otthonában, speciális körülmények között gyógyul. Felesége, Corinna Schumacher legutóbb reményét fejezte ki, hogy férje jövőre már annyira megerősödik, hogy tolószékben is tud ülni.

Korábban Philippe Streiff a Japán Nagydíjon balesetet szenvedett Jules Bianchi állapotáról is nyilatkozott. Egyebek mellett úgy fogalmazott, a fiatal sportolónak, ha ki is jön a kómából, komoly fogyatékossággal kell majd élnie. A további részletekért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.