Neje mentette ki az elfekvőből Paudits Bélát

betegség műtét mentés elfekvő kórház Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész régóta betegeskedik, három súlyos műtéten is átesett már, felesége hozta ki az elfekvőből. Most otthonában gyógyul.

Paudits Béla évek óta panaszkodik rossz egészségügyi és anyagi állapotára. Áprilisban még olyan hírek is napvilágot láttak, hogy állandó felügyelet alá került. A Jászai Mari-díjas színész három súlyos hasműtéten van túl, de állapota nem javul – írja a Blikk.

Forrás:MTI/Mohai Balázs

A színművész már régóta gyógyszereket szed és azok mellékhatásai is roncsolják a szervezetét. „Súlyos gyomorműtétem volt, de háromszor is elrontották, ezt az orvos is megerősítette. A patkóbelemet próbálják a hasfalamról leválasztani, de nem sikerül, valamit mindig elszúrnak" – panaszolta a lapnak a színész, aki még az elfekvőt is megjárta.

„Az utolsó műtétemet követően az elfekvőbe kerültem, már rettenetes szagom volt, a nejem hozott ki onnan. Egy másik alkalommal fertőzést kaptam, majd sok antibiotikumot, ami nem használt a gyomromnak. El vagyok keseredve, jó lenne, ha valaki tudna rajtam segíteni."

Paudits számára legutóbb januárban szerveztek mentési akciót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.