A pirula, amitől csoki illatú lesz a puki

Forrás: www.pilulepet.com -
szag csoki csokoládé pirula illat puffadás szellentés bélgáz emésztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig van új a nap alatt. Most épp a szellentésillatosító tablettákra csodálkozhatunk rá. 

Franciaország adta a világnak az első parfümöt, a finomabbnál finomabb sajtokat és borokat – illetve az első pirulát, amely csokoládé illatúvá varázsolja a szellentést. Igen, jól hallod!

Christian Poincheval és az ő csodapirulája Forrás: www.pilulepet.com

A nem mindennapi „találmányt" egy bizonyos Christian Poinchevalnak köszönhetjük: a 65 éves úr saját honlapján árulja a tablettákat, amelyek kizárólag olyan természetes alapanyagok felhasználásával készültek, mint az édeskömény, a hínár, a növényi szénpor, a növényi gyanta, az áfonya és a kakaóbab.

Szabad a puki - megszünteti a szagokat egy új fehérneműhttp://www.life.hu/trend/20131025-egy-brit-ceg-fehernemui-elnyelik-a-belgazokat-es-kiszurik-a.htmlA forradalmi ruhadarab bár nem hangtalanítja a szellentést, de a kellemetlen illatot elfedi.TrendBélgázok gyötrik a Télapót - Íme, a legbizarrabb ünnepi reklámhttp://www.life.hu/news/20141121-legfrissito-reklam-telapoval-akit-belgazok-gyotornek-es-gusztustalan.htmlFura karácsonyi légfrissítő reklámot találtunk. Ha ezt a videót megnézed, lehet, örökre kiábrándulsz a Télapóból...NewsOrigoRossz lehelet, pacsuli és szellentés - Szagok, amik a legtöbb pasinál kiverik a biztosítékothttp://www.life.hu/intim/20120925-szex-szerelem-parkapcsolat-cigaretta-savanyu-honalj-es-olcso-pacsuli-.htmlBár a férfiak szaglásérzékenysége kisebb, mint a nőké, számukra is legalább annyira fontos, hogy partnerük mindig ápolt, finom illatú legyen, és ne egy nejlonharisnyából kibújt láb szaga legyen az első, ami hazaérve már az előszobában megcsapja őket. A kellemetlen illatok a legnagyobb libidógyilkosok, és ha szeretnénk újdonsült kedvesünk szívét elnyerni, előbb az orrát kell meghódítanunk!Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.