Gábor Zsazsa nagyon beteg - sokkoló fotók jelentek meg róla

Forrás: AFP -
betegség gyomorszonda Frederic von Anhalt halálos ágy Gábor Zsazsa amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsáról sokkoló fotók jelentek meg egy külföldi lapban, amint a betegágyában fekszik. A színésznő a lánya szerint már a halálán van, mesterségesen táplálják.

A 97 éves Gábor Zsazsa ágyhoz van kötve és gyomorszonda segítségével tudják táplálni. A Radar Online közölt róla fotókat, amelyeken jól látszik, mennyire beteg. Lánya, Francesca Hilton egy exkluzív interjúban így fogalmazott: „Anya nem lát, nem tud beszélni... Miért van még életben? Nem boldog így."

Forrás: AFP

Férje, Frédéric von Anhalt német herceg azonban bizakodóbb. Szerinte a felesége szervezete erős, az orvosok szerint a szíve és a tüdeje jó állapotban van és az édesanyja is 102 éves koráig élt. Ráadásul nem igaz, hogy nem beszél, mert néha kér tőle egy pohár vizet.

Az egykori díva állapota 2011-ben fordult rosszabbra, amikor amputálni kellett a jobb lába nagy részét, mert üszkösödni kezdett. A műtét után magas láza volt és amnéziában is szenvedett.

A magyar származású színésznő korábban is számos alkalommal szorult már kórházi kezelésre. Egyszer már az utolsó kenetet is felvette. Gábor Zsazsa tolószékbe kényszerült, miután 2002-es autóbalesetében részlegesen megbénult. 2005-ben pedig szélütést kapott.

Korda György: "Tudtam, hogy Isten kezében az életem"http://www.life.hu/drlife/20141211-korda-gyorgy-zenesz-a-halal-torkabol-jott-vissza-rutinmutetnek-indult-de-eletmento-mutet-lett-belole.htmlA 76 éves énekes nehéz időszakon van túl. Korda György egy ártatlan rutinvizsgálatra feküdt be a kórházba, amikor kiderült, nagy a baj és életmentő műtétet kell végrehajtani rajta.Dr. Life--Egy 5 éves beteg kislány miatt lett kopasz Hamupipőke – Megható fotósorozathttp://www.life.hu/drlife/20141210-egy-rakbeteg-kislany-miatt-lett-kopasz-egy-hamupipokenek-beoltozott-modell.htmlAhogy kihullott a kis Isabella Harvey haja, úgy kezdte elveszíteni önbizalmát a rákbeteg kislány. Egy kopasz Hamupipőke azonban újra helyreállította a gyermek önértékelését.Dr. LifeOrigoÉlet-halál között egy 6 éves tornászkislányhttp://www.life.hu/drlife/20141208-elet-halal-kozott-egy-6-eves-tornaszkislany-papp-krisztina-aki-kitartoan-kuzd-a-rak-ellen.htmlAz életéért küzd Papp Kriszta, aki nyáron még ritmikusgimnasztika-versenyeken indult.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.