Nagy Ő (tévéműsor) buli Noszály Sándor Nyírő Gyula Kórház verekedés kórház teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noszály Sándor egykori válogatott teniszező még karácsony előtt került kórházba. Elmondása szerint már jól van.

„Senkire nem tartozik, hogy miért vagyok itt. Egyébként jól vagyok, semmi gond. Akkor jövök és megyek a kórházból ki-be, amikor csak akarok" – így reagált Noszály Sándor a Blikk megkeresésére. A lap olvasóriportere fülelte le az egykori sportolót a fővárosi Nyírő Gyula kórházban. Állítólag Noszály még karácsony előtt lelkileg megviselten tért haza Amerikából, ezért kórházba ment, az ünnepeket pedig már otthon töltötte.

Ez a fotó még az augusztusi sérülése után készült róla Forrás: Noszály Sándor

Majd ismét bejelentkezett a kórházba. A lap munkatársa hétfőn meglátogatta a kórtermében, egy szabadidőruhában volt. Kicsit fáradtnak tűnt, és a kisszekrényben rendezgette a holmijait. Ekkor nyilatkozta röviden a fenti mondatot.

Noszály idén egyszer már megjárta a kórházat. Ahogy a Life.hu is megírta, az egykori Nagy Ő életveszélyes sérülésekkel került kórházba egy augusztusi bulizás után.

Noszály Sándor nem a húsz öltés miatt bánkódik a legjobbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140812-noszaly-sandor-egykori-teniszezo-nem-a-husz-oltes-miatt-aggodik-hanem-lanyat-nem-lathatta.htmlAz egykori válogatott teniszező múlt hét csütörtökön baráti társasággal mulatott. A bulizás azonban kis híján tragikus véget ért, tisztázatlan körülmények miatt az egykori élsportoló kórházba került és a fején 20 öltéssel gazdagodott. Legnagyobb bánata mégsem ez.TV + BulvárOrigoNoszály Sándor új életet kezdetthttp://www.life.hu/news/20140405-noszaly-sandor-az-egykori-nagy-o-nehany-hete-visszatert-los-angelesbe-ahol-a-tenisz-es-egy-friss.htmlNoszály Sándor – az egykori Nagy Ő – visszatért Los Angelesbe, ahol a tenisz és egy friss szerelem segítségével kezdett új életet.News--Noszály Sándort kiengedték a kórházbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140811-noszaly-sandor-egykori-nagy-ot-kiengedtek-a-korhazbol-miutan-csutortokon-sulyos-serulessel.htmlA teniszező már otthonában piheni ki a múlt csütörtöki eseményeket. Továbbra sem tudni pontosan, mi történt. A bulvárlapok szerint verekedés volt, Noszály azonban ezt tagadja.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.