A legjobb újévi fogadalom, amit tehetsz: óvd a szíved 2015-ben

Forrás: Thinkstock -
motiváció szívderítő újévi fogadalom egészség szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjfélkor sokan tesznek fogadalmakat, hiszen az új év mindig tiszta lappal indul. A legjobb, ha megfogadod, hogy 2015-ben mindent megteszel azért, hogy megóvd a szívedet. Ehhez azonban egy fogadalom kevés.

Tenni is kell érte. Ahhoz, hogy változtatni tudj, három összetevő együttes megléte szükséges: a motiváció, a tudás és a koncentráció. Ennek tudatában sem könnyű véghezvinni, amit elterveztél. A legjobb hír viszont, hogy a változást nem kell már január elsején elkezdened. Hogy mikor és hogyan érdemes csinálnod, arról a teljes cikket a Szívderítő.hu-n olvashatod.

Forrás: Thinkstock

Narancsbőr és vádligörcs? Most megtudhatod, mit árul el a lábad az egészségedrőlhttp://www.life.hu/drlife/20141226-narancsbor-vagy-vadligorcs-a-labon-milyen-betegseg-tunete.htmlA lábad sok mindent elárulhat arról, milyen veszélyek fenyegetik az egészségedet. Az apró visszerek és a száraz bőr nem csupán esztétikai probléma: az egészségi állapotodról is árulkodik.Dr. Life--Szülősokkoló éjszaka – szilveszteri buliba megy a kamaszhttp://www.life.hu/drlife/20141230-kamaszgyerek-elso-szilveszteri-bulija.htmlMegállíthatatlanul eljön az a pillanat, amikor a szilveszteri virslit nem velünk falja be a gyerek. A gyerekpezsgő unalmas buborékjai kipukkannak és akár akarjuk, akár nem, tőlünk távol lép át az új évbe. Máshol és másokkal fog bulizni a kamasz.Dr. LifeThinkstockMás lesz jövőre a menzás gyerek! Ez változik a sulikbanhttp://www.life.hu/drlife/20141215-menzas-gyerekek-valtozhat-az-izles-valtozik-a-menu.htmlNemcsak a napi menü változik majd januártól az óvodákban, iskolákban: ennél jóval átfogóbb pozitív változás indulhat el. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.