Műtétje után lebénult Kozso

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
betegség Keira baba agyműtét felépülés család bénulás Kozsó Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél hónapja került kórházba az Ámokfutók frontembere, Kozso. Bár szinte teljesen újra kellett tanulnia mindent agyműtétje után, sőt, le is bénult, most már egyre jobban van. Annyira, hogy már a babát tervezik párjával, Keirával. 

Kozso összesen húsz kilót fogyott, tizet a kórházban töltött két hónapja alatt, tizet otthoni lábadozása alatt. Mikor az agyműtét után felébredt, nem volt képes beszélni, nem látott és lebénult a fél oldala. Tolószékben vitték gyógytornára, amit rettentő megalázónak érzett. Orvosai minden nap azon dolgoznak, hogy Kozso újra tökéletesen tudjon beszélni, írni, olvasni, ő pedig hatalmas akaraterővel próbálkozik, hogy ez sikerüljön - mesélte párja, Keira a Story magazinnak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az énekesnek még kontrollvizsgálatokra kell járnia, de hamarosan teljes értékű életet élhet. "Az orvosa szerint előfordulhat, hogy más színeket fog kedvelni, vagy megváltozik bizonyos dolgokban a személyisége" - tette hozzá Keira, akinek Kozso rendszeresen rajzokkal kedveskedik.

Az énekes és szerelme alig várják, hogy közös gyerekük lehessen. Úgy érzik, itt az ideje, hogy megérkezzen egy baba, ha Kozso végre teljesen meggyógyul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.