Kórházba került Gombos Edina - a hatodik hónapban van

terhesség Gombos Edina vesebaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházban kötött ki a TV2 műsorvezetője, akinek veseköve okozott problémát. 

Edina a terhessége hatodik hónapjában van, így nem volt kérdés, hogy ő is ott lesz -e a TV2 zártkörű évindító partiján. A műsorvezető azonban az egyik pillanatban érezte, nincs minden rendben, nagyon erős görcsei támadtak. Kollégái azonnal kórházba vitték Edinát, és kiderült, jól is tették.

Forrás: Facebook/Gombos Edina

,,Azt mondják, a vesegörcs és a vesekő felér egy szüléssel, annyira fájdalmas. Ezt én megspékeltem még egy terhességgel is. Elmondani sem tudom, mekkora fájdalmaim voltak, kiegyenesedni is alig tudtam. Ráadásul még fájdalomcsillapítót sem ve­het­tem be! Már volt korábban három kövem, ez amolyan családi betegség nálunk, mert mindenki átesett rajta. A partin még abban reménykedtem, hogy otthon majd kezelni tudom magamat, és ráérek másnap kórházba menni, de utólag hálás vagyok a kollégámnak, hogy bevitt a kórházba" - mesélte a BorsnakEdina.

Szerencsére a babának semmi baja nem lett, pedig a görcsöktől akár a szülés is beindulhatott volna. ,,Szerencsém volt, mert ő az ujját cumizva aludta végig az én szenvedésemet, egyáltalán nem volt veszélyben" - tette hozzá Edina, aki pénteken mégis dolgozott, mert nem akarta a kollégáit nehéz helyzetbe hozni. ,,Éjfél körül kerültem be a kórházba, bent tartottak, és infúzióra kötöttek, amikor kiderült, mi a bajom. Éjjel már nem tudtam átíratni a másnapi forgatási rendet, ezért elmondtam az orvosnak, hogy pénteken mindenképpen dolgozni fogok, mert számítanak rám. Szerencsére már jobban vagyok, terveim szerint a hétvégén szülöm meg a ne­gye­dik kövemet!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.