Pánik és füst a metróban - egy ember meghalt

Washington halál füst tűz pánik metró közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTI információi szerint sűrű füst lepte el a washingtoni metró egyik forgalmas csomópontját. Egy ember életét vesztette, sokan megsérültek.

A még titokzatos ok miatt keletkezett füst miatt, füstmérgezés tüneteivel nyolcvannégy embert szállítottak kórházba a washingtoni metró egyik forgalmas csomópontjából.

Az eset a washingtoni metróhálózat egyik legforgalmasabb, öt metróvonalat összekötő belvárosi csomópontjánál, L'Enfalt Plazánál történt hétfőn a délutáni órákban, csúcsidőben.
Sűrű füst lepte el a metrókocsikat és a peront, de egyelőre nem tudni, hogy honnan eredt.
A zsúfolt kocsikban és a peronon tartózkodó utasok százait kellett kimenekíteni, az emberek pánikban, egymást taposva menekültek. Egy metrószerelvény utasai kerültek a legnagyobb bajba. Egy asszony a helyszínen meghalt, feltehetően szívroham következtében.
Az eset komoly fennakadásokat okozott az amerikai főváros metróközlekedésében. Hat metróvonal közül kettőn órákon át szünetelt a közlekedés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.