A luxuséletéről közismert, sokszor bikinis testéről fotót posztoló Vajna Tímea ezúttal egy olyan oldaláról mutatkozott be, ami nem volt eddig látványos.

Tímea egy szívátültetésen átesett kisbabán, Hannán segített. A szülők a babának adományozott pénzből tudnak a kicsi hazaviteléhez szükséges steril szobát kialakítani - írta a Bors.

 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A kislány tavaly ősz elején kapott új szívet a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben. Igazi kis hős, csoda az is, hogy egyáltalán él.

"Hannáról négy hónapos korában derült ki, hogy veleszületett szívbetegséggel küzd, azóta folyamatosan kórházban feküdt. Szeptember elsején érkezett meg számára az életmentő új szív. Egy hónappal később haza is engedtük, de néhány hete megint visszakerült hozzánk. Elkapott egy vírust, ami miatt nehéz az etetése" - mondta el a kislányt kezelő orvos, Dr Ablonczy László a Borsnak. 

Vajna Tímea így számolt be a történtekről: "Őszi Szilvia fotós által ismertem meg Hannát, aki Szívügy címmel könyvet készített a gyermekkardiológiai osztály életéről. Nagyra becsülöm az orvosokat és az ott dolgozókat, akik fáradhatatlanul dolgoznak ezekért a picikért. Hanna szüleinek segítettem némi pénzzel az otthoni steril szoba kialakításához, és most a pici egyéves szülinapjára is vittem neki ajándékot." 

Azt is elmondta, hogy nem ez az első eset, hogy segítséget nyújtanak párjával rászorulóknak, sokan fordulnak hozzájuk a közösségi oldalakon is, de ők úgy döntöttek, hogy ettől az évtől kezdve inkább kórházakat, menhelyeket, szervezeteket fognak támogatni.