Vajna Timi - babamentés szívből

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség adomány egészség szívátültetés Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxuséletéről közismert, sokszor bikinis testéről fotót posztoló Vajna Tímea ezúttal egy olyan oldaláról mutatkozott be, ami nem volt eddig látványos.

Tímea egy szívátültetésen átesett kisbabán, Hannán segített. A szülők a babának adományozott pénzből tudnak a kicsi hazaviteléhez szükséges steril szobát kialakítani - írta a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A kislány tavaly ősz elején kapott új szívet a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben. Igazi kis hős, csoda az is, hogy egyáltalán él.

"Hannáról négy hónapos korában derült ki, hogy veleszületett szívbetegséggel küzd, azóta folyamatosan kórházban feküdt. Szeptember elsején érkezett meg számára az életmentő új szív. Egy hónappal később haza is engedtük, de néhány hete megint visszakerült hozzánk. Elkapott egy vírust, ami miatt nehéz az etetése" - mondta el a kislányt kezelő orvos, Dr Ablonczy László a Borsnak.

Vajna Tímea így számolt be a történtekről: "Őszi Szilvia fotós által ismertem meg Hannát, aki Szívügy címmel könyvet készített a gyermekkardiológiai osztály életéről. Nagyra becsülöm az orvosokat és az ott dolgozókat, akik fáradhatatlanul dolgoznak ezekért a picikért. Hanna szüleinek segítettem némi pénzzel az otthoni steril szoba kialakításához, és most a pici egyéves szülinapjára is vittem neki ajándékot."

Azt is elmondta, hogy nem ez az első eset, hogy segítséget nyújtanak párjával rászorulóknak, sokan fordulnak hozzájuk a közösségi oldalakon is, de ők úgy döntöttek, hogy ettől az évtől kezdve inkább kórházakat, menhelyeket, szervezeteket fognak támogatni.

"Ha elválnánk, egy vasat sem kapnék" - Vajna Tímea vallomásahttp://www.life.hu/intim/20141218-vajna-timea-ha-elvalna-andy-vajnatol-nem-kapna-semmit.htmlGyakran támadják Vajna Tímeát azzal, hogy csak a pénze miatt ment feleségül Andy Vajnához. Most azonban elárulta, egy fillért sem kapna, ha elválnának, ugyanis házassági szerződést kötöttek. Intim--Vajna Tímea közszemlére tette dekoltázsát a londoni divatbemutatónhttp://www.life.hu/trend/20141203-vajna-timea-dogos-ruhaban-vett-reszt-a-victoria-secret-divatbemutaton-londonban.htmlKöldökig kivágott ruhában vett részt az év egyik legnagyobb divateseményén, a Victoria's Secret divatbemutatón Londonban Vajna Tímea.TrendOrigoLekésett egy cuki kisfiú örökbefogadásáról Vajna Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20141120-vajna-timea-andy-vajna-felesege-szeretett-volna-orokbe-fogadni-egy-kisfiut-lalit-de-lekesett-rola.htmlAndy Vajna felesége egy fotózáson ismerkedett meg a cuki Lalival, akit azonnal haza akart vinni, azonban a kisfiú már elkelt, mások is lecsaptak rá.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.