Túlsúlya miatt nem műtik meg VV Macit

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
műtét epekő fogyás hasnyálmirigy túlsúly ValóVilág 7 kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába fogyott le a kórházi megpróbáltatások alatt húsz kilót VV Maci, az orvosok addig nem műtik meg, amíg az előírt 50 kilótól nem szabadul meg.

Ahogy a Life.hu is megírta, VV Macinak fel kellett adni a ValóVilág-ot, mert kórházi kezelésre szorul, mióta rosszul lett a villában. A egykori játékost a kórházban napokig gyomorszondán keresztül táplálták és kiderült, a műtétre még hónapokat kell várnia. Maci súlya ugyanis nem teszi lehetővé, hogy megműtsék, mielőtt kés alá fekszik, 50 kiló feleslegtől kell megszabadulnia – írja a Blikk.

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

„Úgy néz ki, a gyulladás lement. Ma már ehettem kilenc darab kekszet is, sőt néhány korty vizet is ihattam, ami igen nagy felüdülés volt, miután több mint egy héten keresztül csak infúziót kaptam" – mesélte Maci, aki a kórházba szállítása után tudta meg, hogy hasnyálmirigy-gyulladása és két epeköve van.

„Most tudatták velem, hogy az epekőműtétre nem vállalkoznak, csak akkor, ha már lefogytam. Ilyen túlsúly mellett ugyanis, ami nekem van, nagyon kockázatos az altatás, elképzelhető, hogy nem ébrednék fel belőle"
– magyarázta Maci, akinek nem maradt más választása, mint a fogyókúra. A műtét ugyanis elkerülhetetlen, mert az epekő újabb gyulladást válthat ki.

„Amióta bent vagyok, már 20 kilótól sikerült megszabadulnom, 193 helyett ma már csak 173-at nyomok, de még mindig 50 felesleg van rajtam, amit a tervek szerint egy év alatt le tudok adni" – mondta a valóságshow-hős.

VV Maci feladta a játékot, még hetekig kórházban maradhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-rossz-hir-vv-macinak-meg-hetekig-korhazban-marad.htmlKorábban, még az alekoszos időkben az akkori széria Laci nevű játékosa hagyta el a villát, egészségügyi panaszai miatt. Sajnos Maci orvosai is rossz hírt közöltek.TV + Bulvár--VV Maci megkezdte uralkodásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150110-ez-tortent-a-valovilag-hetedik-szeriajanak-adasaban.htmlMaci végre felkelt a kanapén fekvős, pokrócba csavart depressziózásból, és megkezdte kancellári tevékenységét.TV + Bulvár--Istenes Bence megkezdte álomnyaralásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-istenes-bence-az-rtl-klub-x-faktor-es-valovilag-musorvezetoje-megkezdte-alomnyaralasat-costa-rican.htmlAz RTL Klub műsorvezetője kemény évet tudhat maga mögött, ezért szabadságot vett ki és Costa Ricán pihen. Na de hol van Csobot Adél?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.