Te jó ég! Angelina Jolie lábai már-már fájdalmasan soványak

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt találkozó édesanya vékony fogyás William Hague Unbroken Angelina Jolie sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Innen is üzennénk Brad Pittnek, hogy sürgősen vigye el egy kiadós vacsorára szépséges feleségét, aki ha így halad, hamarosan el fog fogyni.

Igen, tudjuk, nem ez az első alkalom, hogy rácsodálkozunk Angelina Jolie csontsovány alakjára. A 38 éves színésznő, aki egy korábbi forrás szerint gyakorlatilag éhezteti magát, a minap épp a brit politikushoz, William Hague-hoz sietett, amikor egy szemfüles fotós lencsevégre kapta – a képet ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/Carl Court

Angie-n szinte lötyögött az a szürke nadrágkosztüm, amelyben a találkozóra érkezett, nem is beszélve ultravékony lábairól, amelyekre szinte fáj ránézni. A hatgyerekes (vagy hamarosan már hétgyerekes?) színésznő testsúlya azóta központi téma, hogy 2007-ben drasztikusan lefogyott, miután elveszítette édesanyját.

A hírek szerint Jolie a nemrég mozikba került legújabb filmje, az Unbroken forgatása alatt sem vitte túlzásba az evést – nem csoda tehát, hogy ennyire sovány.

Nyugisan, dögös bikiniben pihizik az übervékony Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20141102-sarka-kata-es-csaladja-sarvaron-pihennek-es-dogos-bikinit-is-osztolt.htmlLegutóbb akkor írtunk Sarka Katáról, amikor terhesnek nézték, pedig éppen vékonyabb volt, mint valaha. Hogy többé ne fordulhasson elő ilyen banális tévedés, Kata elébe ment a találgatásoknak és ismét megmutatta, milyen elképesztően vékony.Trend--A vékony Cameron Diazé vagy a formás Kate Uptoné a tökéletes test?http://www.life.hu/ez-zsir/20141209-cameron-diaz-testet-akarjak-a-nok-a-ferfiak-kate-upton-testet-tartjak-tokeletesnek.htmlMint minden másban, úgy a tökéletes testben sem ért egyet férfi és nő: egy kutatásból kiderült, melyik sztár alkatát tartják követendő példának.Ez Zsír!OrigoKit lovagolt meg ilyen hevesen Palvin Barbi?http://www.life.hu/trend/20150211-palvin-barbara-a-nemet-glamour-magazinban-lovagol-meg-egy-ismeretlen-fiut.htmlKedvenc magyar modellünk ezúttal a német Glamour magazin márciusi számában kalauzolja a nagyérdeműt a tavaszi-nyári trendekben egy ismeretlen srác öléből.TrendOrigoConchita Wurst nádszálvékonyan dalolt a Story-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20150207-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-az-osztrak-conchita-wurst-is-fellepett-a-story-galan.htmlA 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, az osztrák Conchita Wurst is fellépett a Story-gálán.TV + BulvárOrigoKarcsúsító szexpózok, melyektől vékonyabbnak tűnszhttp://www.life.hu/intim/20140619-tunj-vekonynak-szex-kozben-karcsusito-szexpozokkal-misszionarius-pozban.htmlInduljunk ki abból, hogy ha valakivel eljutsz a szexig, akkor ő elfogad téged kívül-belül, ismeri és szereti a testedet, neked pedig nem kell szégyellned magad előtte. Egy tökéletes világban ez így is van, a valóság szintjén azonban az emberek és a testek is változnak, a testképek torzulnak, az önbizalmak csorbulnak. Így néha igenis apró trükkökhöz kell folyamodni.Intim--Tészta, pizza, lasagne - hogy maradnak vékonyak az olasz nők?http://www.life.hu/ez-zsir/20141118-az-olasz-nok-karcsuak-es-csinosak-igy-etkeznek-sportolnak-dietetikus-is-elmondja-a-velemenyet.htmlNemrég Toszkánában töltöttem néhány napot, ahol meglepetten tapasztaltam, hogy az olasz nők nem keveset esznek, szénhidrátot is, sőt nem egyszer 4-5 fogásból áll a vacsorájuk. Ennek ellenére az ott töltött idő alatt egyetlen elhízott olaszt sem láttam, ezért úgy gondoltam, itt az ideje ellesni a titkukat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.