A hercegnő halálának körülményei a mai napig kérdéseket vet fel Diana rajongóiban. Ám e pillanatban egykori szerelmének, Dodi Al-Fayed-nek édesapja került reflektorfénybe. Nemi erőszakkal vádolják a 86 éves férfit, Mohamed Al Fayed-et.

Az eset, amely ismét nyilvánosságot kapott, két évvel ezelőtt történt. Egy  fiatal brit lány tett feljelentést az egyiptomi számazású milliomos ellen. Azt állította, hogy a férfi megerőszakolta. Az állítólagos erőszak idején a lány mindössze 18 éves volt.

Forrás: Northfoto

Az idős férfi tagadott, az esetet kivizsgálták, majd ejtették a vádat. Most azonban a Metropilitan Police szóvivője szerint olyan információk kerültek elő, amely mentén újra indította a rendőrség a nyomozást.

A Daily Mail cikkében arról is írnak, hogy a nő állásinterjú miatt érkezett a milliárdos egyik luxuslakásába, ahol az interjú után a férfi közel két órán keresztül bántalmazta szexuálisan. Később a nő - állítása szerint - félelmében visszavonta vádjait.

Az újra megindított ügy kapcsán Mohamed Al Fayed továbbra is dühödten tagad. Két éve azt a sztárügyvédet, Ian Burtont fogadta fel jogi képviselőjének, aki Max Cliffordot is védte. A publicista nyolc évet ült börtönben szexuális bűncselekmények miatt - vagyis a milliárdos egy igazi nagyágyúhoz fordult, hogy megvédje igazát. Valószínűleg most sem adja lejjebb.