Koós János: "El akartam titkolni, hogy kórházban vagyok"

Forrás: Facebook/Mokka -
Dékány Sarolta TV2 Koós János Mokka rákbetegség kórházi kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekest pár napig kórházban kezelték és szinte azonnal felröppentek a hírek, hogy rákbetegséggel küzd. Koós János és felesége is megszólalt és tisztázták a pletykákat.

Ahogy a Life.hu is megírta, Koós Réka már közzétett pár sort a Facebookján édesapja egészségi állapotáról. János egy hetet töltött a Kékgolyó utcai onkológiai intézetben, és egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy miért szorult kezelésre. Az énekes a Mokka adásában mesélt betegségéről.

Koós János Forrás: Facebook/Mokka

„El akartam titkolni, hogy kórházban vagyok! Három nap után ki is engedtek. 78 éves leszek, ilyen korban már vannak az embernek egészségügyi gondjai. Hála Isten nagy bajom nincs, rendszeresen dolgozom, fellépéseim vannak. Tudom, hogy 85 éves koromban is egészséges leszek. A orvos azt mondta, minden nap meg kell innom két deci vörösbort" – magyarázta János.

Az énekes felesége, Dékány Sarolta is megszólat és mindenkit megnyugtatott, férje nem küzd rákbetegséggel - írja a Blikk.

„A sok híreszteléssel ellentétben egyáltalán nincs rákja, teljesen jól van. Azt gondolom, hogy egy 77 éves embernek mindenképpen el kell járnia ilyen vizsgálatokra. Meg kell előzni, hogy valami nagyobb baj legyen. Engem is sokan keresnek telefonon, de mindenkit megnyugtatok. A férjem reggel már megy egy tévés szereplésre, pénteken pedig fellépésünk lesz. Nincs semmi okunk arra, hogy lemondjuk" – tette hozzá az asszony, aki már több mint 44 éve hűséges társa Koós Jánosnak.

Kanyaróban halt meg egy másfél éves kisgyerekhttp://www.life.hu/drlife/20150224-kanyaroban-halt-meg-egy-kisgyerek-berlinben.htmlA tragikus eset Berlinben történt, a kisgyerek nem kapott védőoltást - közölték német egészségügyi tisztségviselők. Dr. Life--Terápiás kutyát gyilkoltak meg - szabályosan kivégezték az ebethttp://www.life.hu/drlife/20150224-terapias-kutyat-oltek-meg-zalaeerszegen.htmlA védtelen állatok ellen elkövetett kegyetlenség akkor is borzasztó, ha az "egy családi kedvenc" , esetleg egy kitaszított eb ellen irányul. Dr. Life--Tavaszi őrület - azt hitted a zöld az igazi?http://www.life.hu/drlife/20150224-a-voroskaposzta-lehet-a-nagyagyu-az-egeszsegugyben.htmlÉvtizedek óta hangsúyozza az egészségügy, hogy a zöldségek - így a káposztafélék is fantasztikus hatással vannak az emberi szervezetre. Nyersen fogyasztva igazi áldás az immunrendszer számára. Most azonban kiderült, hogy nem is a zöld, hanem a vörös az igazi.Dr. Life--Gyilkos müzliszelet - Allergiája miatt halt meg a lányhttp://www.life.hu/drlife/20150221-a-mogyoroallergia-hatasai-vegzetesek.htmlEgy 21 éves lány halálát egyelen elfogyasztott müzliszelet okozta.Dr. LifeOrigoKoós Réka: "Apukám kórházban van, de jól van"http://www.life.hu/drlife/20150221-koos-reka-koos-janos-korhazi-tartozkodasarol-ir-a-facebookon.htmlÉdesapja egészségi állapotáról tett közzé pár sort a Facebookján Koós Réka. A színésznő megnyugtatta a rajongókat, Koós János nem beteg.Dr. LifeOrigoIntim tévhitek - öblíts, kincsem, ha orált akarszhttp://www.life.hu/drlife/20150219-intim-tevhitek-az-oralis-szexben.htmlJogos elvárás a partnerek részéről, hogy a szex legyen jó illatú. Persze ez lehet gusztus kérdése is, de alap az egészséges intimhigiénia. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.