Büszkén osztotta meg a világhálón egy édesanya beteg kislánya fotóját, így kezdődött a szívtelen internetezők gúnyolódása és csúfolódása.

Kyra Pringle először Twitteren osztotta meg lánya mosolygós, születésnapján készült fotóját, ám ami ezután történt, arra valószínűleg a fiatal édesanya még legszörnyűbb rémálmaiban sem gondolt.

Forrás: Twitter/Kyra Pringle

A 2 éves Mariah Andersont, aki egy ritka genetikai betegséggel született, koboldnak és szörnyetegnek kezdték csúfolni, sőt, az egyik kommentelő a világ legcsúnyább kisbabájának nevezte. „A lányom egy emberi lény, egy gyerek, egy baba" – mondta Kyra a hatalmas port kavaró történetre felfigyelő brit lapnak, a Metrónak.

Az édesanya minden egyes trollkodónak visszaírt, hogy megvédje kislányát. Sokan azt hitték, a Photoshop keze van a dologban és egy egyszerű viccnek szánták. Ám Kyra megkeresése úgy tűnik, hatással volt a gonoszkodókra: volt, aki bocsánatot kért tőle, amiért megosztotta a képet, mások el is távolították Mariah fotóját az oldalukról.

A kislány annak idején egy ritka kromoszóma-rendellenességgel született, betegsége miatt pedig nem tudni, mennyi időt tud még vele eltölteni a családja. „Nekünk most az jelenti az örömöt, hogy vele tölthetjük az időt" – mondta Kyra.