Gonosz tréfát űztek a beteg kislányból a netezők – Édesanyja védte meg

Forrás: Twitter/Kyra Pringle -
betegség édesanya kép Twitter fotó kobold troll Szörnyeteg kislány gúnyolódás genetikai rendellenesség internet csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén osztotta meg a világhálón egy édesanya beteg kislánya fotóját, így kezdődött a szívtelen internetezők gúnyolódása és csúfolódása.

Kyra Pringle először Twitteren osztotta meg lánya mosolygós, születésnapján készült fotóját, ám ami ezután történt, arra valószínűleg a fiatal édesanya még legszörnyűbb rémálmaiban sem gondolt.

Forrás: Twitter/Kyra Pringle

Az édesanya minden egyes trollkodónak visszaírt, hogy megvédje kislányát. Sokan azt hitték, a Photoshop keze van a dologban és egy egyszerű viccnek szánták. Ám Kyra megkeresése úgy tűnik, hatással volt a gonoszkodókra: volt, aki bocsánatot kért tőle, amiért megosztotta a képet, mások el is távolították Mariah fotóját az oldalukról.

Banánnak csúfolta Vilmos Katalin hercegnőt http://www.life.hu/trend/20140416-divatbakik-a-heten-jared-leto-puff-daddy-ellen-page-amy-landecker-vilmos-herceg-katalin.html Jared Leto a mi Győzikénktől vett divattanácsot, Katalin hercegnő stílusába maga a kedves férj kötött bele, Amy Landecker pedig elfelejtette átvenni a pizsamáját. Volt mit megjegyezni a héten. Trend -- Elcsúfították a szépségkirálynőt, Cserháti Tamarát http://www.life.hu/bulvar/20141002-elcsufitottak-a-szepsegkiralynot-cserhati-tamarat.html Cserháti Tamara szépségkirálynő a saját bőrén tapasztalhatta, hogy mit művel az ember külsejével egy ritka és alattomos bőrbetegség. A buszon inkább nem ülnek mellé, még alvás közben is véresre vakarja magát, és az ellenségeinek sem kívánja azt a szenvedést, amit kiütései okoznak. TV + Bulvár Origo Négy tányér spagetti? Egy guriga sajt? Mindez éjszaka? - Ritka betegségtől hízott meg az egyetemista lány http://www.life.hu/drlife/20150214-kate-archibald-egyetemista-alvajaro-es-ejszaka-eszik-ezert-hizott-meg.html A huszonéves diáklány, Kate Archibald a tanulmányaival járó stresszre fogta tetemes súlygyarapodását, de kiderült, egészen más áll a pluszkilók hátterében. Dr. Life Origo Így dolgozzák fel a gyerekek édesanyjuk halálos betegségét http://www.life.hu/csalad/20150210-igy-dolgozzak-fel-a-gyerekek-edesanyjuk-halalos-betegseget.html Mi, felnőttek, szeretnénk megvédeni gyermekünket a halál realitásától és az ezzel együtt járó gyász terhétől. Úgy gondoljuk, túlságosan fiatalok, ártatlanok, törékenyek mindehhez. Valójában azonban egy halálos betegség és a halál az élet kikerülhetetlen része és nem megvédeni, hanem segíteni kell őket abban, hogy értelmi szintjüknek megfelelően megértsék azt, és hogy megbirkózhassanak a veszteséggel. Család -- Egész életét megkeseríti a betegség: depressziójáról vallott Ryan Phillipe http://www.life.hu/drlife/20150304-ryan-phillipe-szinesz-depressziojarol-vallott-egy-magazinnak-adott-interjujaban.html A Kegyetlen játékok sztárja egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén betegségéről, mely gyerekkora óta kínozza. Dr. Life -- Terhes pocakja miatt gúnyolták Elsa Patakyt http://www.life.hu/trend/20140306-elsa-pataky-magyar-spanyol-modell-szinesznot-terhes-pocakja-miatt-gunyoltak-ki.html „Olyan, mintha sörhasa lenne" – jegyezte meg egy divatkritikus a magyar származású modell-színésznőre, aki nem mellesleg ikreket vár párjától, Chris Hemsworth-től. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.