Egy nők elleni erőszak-kampányban vesznek részt. 

Kék-zöld foltok, sebek és vérnyomok - így kampányol Sarka Kata, Tóth Gabi és Kulcsár Edina, a fotókat a közösségi oldalukon is megmutatták. ,,Én soha nem éltem olyan párkapcsolatban, ahol megütött volna a párom, de tény, hogy Magyarországon minden 5. nőt veri a partnere, és az esetek többségében ez titokban marad!" - írta fotója alá Kata, és elárulta azt is, a kezdeményezés az Ökumenikus Segélyszervezet által üzemeltetett védett házak támogatásáért indult el. 

Sarka KataForrás: facebook/KataSarka

Tóth Gabi ezzel a képpel hívja fel a figyelmet a nők elleni erőszakra:

 

Forrás: facebook/TóthGabi

 

Edina pedig a következőket fűzte hozzá a képhez: ,,ENGEM SOSEM BÁNTOTTAK, az arcomon csak lemosható tetoválás és smink van! Nőnap alkalmából én is szeretnék a tegnap külön erre a célra készített képeimmel tiltakozni, a nőkkel szemben elkövetett erőszak ellen!"

Forrás: Facebook/EdinaKulcsár
Sarka Katáék kislánya az állatokért kampányolt

Egy, az állatok védelmében létrehozott kampány keretében történt a fotózás. A képeken Noncsi szeme alatt lila monokli látható, Kata korábban így mesélt a kezdeményezésről és kislánya szerepvállalásáról. ,,...Kutatások bizonyítják, hogy aki egy állatot képes bántani, az könnyebben emel kezet emberre is... Főként gyerekre, hiszen kisebb, és védtelen... Borzasztó ezzel szembesülni, hogy ilyen előfordulhat! Anita (Tornóczky - a szerk.) megkérdezte Noncsit, a keresztlányát, és minket is, hogy lenne-e kedve részt venni ebben a kampányban, hogy felhívjuk a figyelmet erre, és ezáltal hátha tudunk segíteni másoknak! A válasz igen volt, de főként Noncsi döntött. Izgatottan várta a fotózást, ahol tudta, hogy szerepet kell majd játszania! Azt gondolom, hogy a feladatot tökéletesen teljesítette. A másik szereplő pedig Izé, aki mentett kutya, és Noncsi nagy barátja!"