Elkenődött rúzzsal hívják fel a figyelmet a méhnyakrák megelőzésére a sztárok

Forrás: Instagram/Cara Delevingne -
kampány Suki Waterhouse megelőzés rúzs szűrés Cara Delevinge alapítvány Rita Ora méhnyakrák sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több híresség csatlakozott már a Smear for Smear – Kend a rúzst kampányához, amely a méhnyakrákszűrés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az IceBucketChallenge mintájára a Smear for Smear elnevezésű kampányban is egyre több híresség vesz részt szívesen. Ez persze természetes, hiszen ismét egy jó ügyre irányíthatják rá a figyelmet: a méhnyakrák megelőzésére és a szűrések fontosságára.

Amit a méhnyakrákról tudnod kell

Szakemberek állítják, hogy az időben felismert és kezelt méhnyakrák gyógyítható - a Life.hu ITT mutatta meg, mi az, amit tudnod kell erről a betegségről és a megelőzéséről.

A szemöldökkirálynő Cara Delevingne Instagram-oldalán csücsörít lelkesen elkenődött piros rúzzsal:

Forrás: Instagram/Cara Delevingne

Chloe Sims brit modell és műsorvezető is megragadta az alkalmat, és elkente szájfestékét:

Forrás: Instagram/Chloe Sims

Rita Ora pedig ezúttal nem alig-ruhában, hanem rúzsfoltos arccal fényképezte le magát:

Forrás: Instagram/Rita Ora

A kreatív angol kezdeményezést itthon a Mályvavirág Alapítvány viszi tovább Kend a rúzst! címmel. Még több információért kattints ide!

Kontykirálynők és mesés rúzsok - szépségmustra a MET-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140506-met-gala-2014-a-legszebb-sminkek-es-frizurak.htmlAz Oscart is simán lepipálta az a ruhafelhozatal, amit a hétfő esti MET-gálán a világsztárok produkáltak New Yorkban. Ha már megmutattuk a legszebb ruhákat, akkor nem mehetünk el a káprázatos sminkek és frizurák mellett sem. Gyönyörködni nagyon is ér!TrendOrigo"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigo71 éves énekesnő lett a Saint Laurent kampányának legújabb arcahttp://www.life.hu/trend/20150109-saint-laurent-kampanyanak-arca-lett-a-71-eves-joni-mitchell-enekesno-dalszerzo.htmlA hetvenes évek egyik meghatározó zenésze, Joni Mitchell lett a francia divatmárka legújabb projektjének egyik arca.TrendOrigoRúzsorgia a filmvásznon - íme, a filmtörténelem legendás rúzsos jeleneteihttp://www.life.hu/kult/20141128-a-filmtortenelem-legendas-ruzsos-jelenetei.htmlIdézd fel velünk a legjobb filmes alkotásokat, amelyekben a rúzs és a rúzsozás különleges hangsúlyt kap.Kult--Történelmi pillanat: plus-size modell szerepel az ikonikus magazin kampányábanhttp://www.life.hu/trend/20150205-plus-size-modell-szerepel-a-sports-illustrated-legujabb-kampanyvideojaban.htmlA szexi idomokkal megáldott Ashley Graham egy szál bikiniben flangál három kockás testű pasi előtt, akik a Sports Illustrated legújabb kampányvideójában majd' megvesznek a plus-size modellért. Ilyenre még sosem volt példa a magazin életében.TrendOrigoSzexi vagy ciki? Zimány Linda óriásira rúzsozta az ajkaithttp://www.life.hu/trend/20150226-zimany-linda-modell-oriasira-sminkelte-a-szajat-a-kommentelok-kiakadtak.htmlSzinte rá sem lehet ismerni azon a fotón Lindára, amelyet nemrég osztott meg közösségi oldalán. A szája szinte eltorzult a rúzstól - vajon mit takargat a modell?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.