Alig lehet ráismerni: elképesztően lefogyott „a féltonnás gyilkos"

Forrás: Facebook/Mayra Rosales -
börtönbüntetés műtét fogyás testvér Texas extrém tragédia unokaöccs túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mayra Rosales gúnynevét akkor kapta, amikor 2008-ban - állítása szerint - agyonnyomta 2 éves unokaöccsét. Az ügy végül tisztázódott, Mayrát felmentették, a tragédia után azonban változtatnia kellett addigi életmódján: több mint 300 kilótól szabadult meg az elmúlt évek alatt.

Mayra Rosalest sokáig a világ legkövérebb embereként tartották számon: a most 35 éves nő éveken át összesen 470 kilót (!) nyomott.

Forrás: Northfoto

A texasi hölgyre 2008-ban figyelt fel a világsajtó, amikor elismerte, hogy extrém súlyával véletlenül agyonnyomta az ágyán mellette játszó unokaöccsét, innen ered a „féltonnás gyilkos" gúnynév is.

A nyomozás során kiderült, hogy Mayra nővérét, Jamie-t akarta megóvni a börtönbüntetéstől, aki az AsiaOne információi szerint fizikailag bántalmazta a fiát. A nő végül bevallotta tettét, a bíróság 15 év börtönre ítélte.

Forrás: Facebook/Mayra Rosales

Fogyókúrába kezdett, az elmúlt négy év alatt összesen 360 kilótól szabadult meg, átesett egy gyomorszűkítő műtéten és a felesleges bőrt is eltávolították róla. Mayra most 90 kilót nyom és alig lehet ráismerni.

Diéták, amelyeket ne próbálj ki 2015-ben

Felesleges önsanyargatás és drasztikus fogyás - ha lassan is indul be a súlyvesztés, a Life.hu összegyűjtötte azokat az étrendeket, amelyeket semmiképp sem érdemes követni - a cikkért kattints ide!
Ez igen! Látványosan lefogyott Melissa McCarthyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150316-melissa-mccarthy-latvanyosan-lefogyott-tobb-mint-20-kilotol-szabadult-meg.htmlA Koszorúslányok színésznője legújabb filmje premierjén mutatta meg sikeres fogyókúrája eredményét: a hírek szerint több mint 20 kilót dobott le magáról.Ez Zsír!--Nem "sértegeti" tovább a túlsúlyos embereket a Facebook - Eltelt lehetsz, de kövér nem http://www.life.hu/news/20150312-a-facebook-kovernek-erzi-magat-statusza-nagy-felhaborodast-valtott-ki-egy-aktivista-csoportbol.htmlA Facebook "kövérnek érzi magát" státusza nagy felháborodást váltott ki egy aktivista csoportból. Úgy érezték, sértő a túlsúlyos emberekre nézve, és negatív érzéseket vált ki belőlük.NewsThinkstockKülönleges építménycsodák – extrém alapanyagokbólhttp://www.life.hu/csalad/20141126-kulonleges-epitmenyek-szobrok-alkotasok-extrem-alapanyagokbol-gyufabol-jegbol-csokoladebol.htmlA művészet sokféle lehet. A megszokott alapanyagokon kívül egyesek teljesen új dolgokkal is kísérleteznek – a látott képek alapján nem is teljesen sikertelenül. Sőt! Készülhetnek szobrok, bútorok, dísztárgyak rágóból, LEGO-ból, jégből, gyufából, hulladékból, PET palackokból, a végeredmény ugyanaz: lenyűgöző alkotások. CsaládOrigoChili, te csodás! Csípős ételekkel fogyott 60 kilót túlsúlyos férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20150215-csipos-etelekkel-fogyott-60-kilot-a-ferfi.htmlSúlyos egészségügyi panaszai miatt döntött úgy Phil Zipser, hogy felveszi a harcot a plusz kilókkal. Bár extrém módját választotta ennek, neki, úgy tűnik, bevált.Ez Zsír!--Gyöngytyúk, bilincs és Rolls-Royce – íme, a legextrémebb szállodai kérésekhttp://www.life.hu/kult/20150311-egy-felmeresnek-koszonhetoen-megtudtuk-mik-a-legextremebb-szallodai-keresek-gyongytyuk-bilincs-es.htmlVirág és pezsgő bekészítése a szobába, késő esti fuvar egy buliba, szexpartner keresése, tyúk és milliós autó – mi számít extrém kérésnek a szálláshelyeken? Most erre is megkaptuk a választ.KultThinkstockMit sportolhatok 45 felett szívbetegséggel és némi túlsúllyal?http://www.life.hu/drlife/20141013-mozgas-es-sport-szivbetegseggel-45-ev-felett-terheleses-ekg-vizsgalattal-ajanlott.htmlNem lehet eleget beszélni a sport fontosságáról. Amikor azonban valaki szívbeteg, sokszor akkor sem adja mozgásra a fejét, illetve a testét, ha valójában nagyon szeretné, mert fél az esetleges következményektől.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.