Elhunyt a bolgár olimpiai bajnok súlyemelő, Milen Dobrev

Forrás: AFP/Fayez Nureldine -
halál szívroham olimpiai bajnok Milen Dobrev olimpiai játékok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták saját otthonában a 2004-es athéni olimpia súlyemelőbajnokát, Milen Dobrevet. A halál oka egyelőre nem ismert, lapinformációk szerint szívinfarktus végzett vele.

Dobrevet szombat délután találták holtan plovdivi otthonában - jelentette a helyi rendőrség. Testén semmilyen erőszak jelét nem találták - tájékoztat a bolgár Novinite.com-ra hivatkozva az Origo.

Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Egyik barátja, Atanas Markov szerint Dobrev szívbetegségben szenvedett, de nemrég befejezte a gyógyszerek szedését. Azt mondta, közös tervük volt, hogy gyermekek számára sportakadémiát nyissanak.

!

Dobrev pályafutása legnagyobb sikereként a 2004-es athéni olimpián érte el, amikor a 94 kg-osok között aranyérmet szerzett. 2003-ban, Vancouverben világbajnok volt, 2003-ban Loutrakiban, egy évvel később Kijevben Európa-bajnoki aranyat szerzett, de volt egy-egy vb- és Eb-ezüstje és két vb-bronza is.
Óriásbébit vár Gombos Edina? Természetes úton szeretne szülni a TV2 sztármamájahttp://www.life.hu/drlife/20150319-napidoktor-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-termeszetes-uton-szeretne-eletet-adni-kisfianak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kisfiút hord a szíve alatt a TV szépséges műsorvezetője. A pici pedig bármelyik pillanatban a világra jöhet.Dr. Life--A csóróságra az egészségünk is rámehet: íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/drlife/20150319-szivderito-tenyleg-vedi-a-szivet-az-omega-3-zsirsav.htmlMint ismeretes, tengerihal-fogyasztásunk nem éri el az Európai Kardiológus Társaság (ESC) által heti két alkalommal javasolt gyakoriságot, ami heti 30 deka lenne.Dr. LifeThinkstockDráma! Hét gyermek halt meg egy lakástűzbenhttp://www.life.hu/drlife/20150321-lakastuzben-meghalt-het-gyerek-szombatra-virradora-a-new-york-i-brooklyn-negyedben.htmlHét gyermek veszítette életét szombatra virradóra, amikor tűz ütött ki New York-i, Brooklyn negyedben lévő lakásukban.Dr. Life--Ha eddig szeretted a kolbászt, akkor mostantól nem fogodhttp://www.life.hu/drlife/20150319-szivderito-a-kolbasz-es-a-szivunk-egeszsege.htmlNem csupán férfiak számára fontos információ, hogy a kolbász rendszeres fogyasztása erőteljesen megnöveli a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Fontoljuk meg tehát, hogy hányszor kerül a tányérunkra füstölt vöröshúst tartalmazó élelmiszer!Dr. LifeThinkstockLiptai Claudia védelmébe vette Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20150321-liptai-claudia-gesztesi-karoly-vedelmere-kelt-miutan-a-szineszt-kiirtak-a-joban-rosszbanbol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, vélhetően alkoholproblémái miatt kiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlyt. Most Liptai Claudia is megszólalt az ügyben.Dr. Life--55 évesen a turnébuszon halt meg a híres dobos: Elhunyt A.J. Perohttp://www.life.hu/drlife/20150320-meghalt-a-j-pero-a-turnebuszon-hunyt-el-a-twisted-sister-es-az-adrenaline-mob-utose.htmlSzívrohamot kapott, és a turnébuszon hunyt el a Twisted Sister és az Adrenaline Mob zenekarok dobosa. A.J. Pero pénteken, nem sokkal 11 óra után veszítette életét.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.