Gyümölcslé helyett alkoholt szolgáltak fel egy 2 éves kislánynak

Forrás: Thinkstock -
étterem Vacsora alkoholfogyasztás szülő Ashville gyümölcslé felszolgáló kislány alkohol család áfonya kórház születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen másképp sült el Derek Gilliam születésnapi bulija, mint ahogyan azt a háromtagú család elképzelte: 2 éves kislányukat véletlenül történt alkoholfogyasztás miatt kórházba kellett vinniük az ünnepi vacsora után.

Ártatlan vacsorának indult Derek Gilliam 25. születésnapja, ám végül a kórházban kötött ki kislányával, Gabrielával és feleségével, Tiffanyval.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az Asheville-ben élő család a Texas Roadhouse-ba érkezett péntek este, hogy megünnepeljék az édesapa szülinapját. A szülők elmondásuk szerint vörösáfonyalevet rendeltek 2 éves kislányuknak, és maguknak is alkoholmentes italokat kértek a pincérektől. Gabriela jóízűen megitta a gyümölcsitalt, amely után furcsán kezdett viselkedni.

Szerinted normális, ha alkoholt iszik a gyerek?

Minél fiatalabb korcsoport alkoholfogyasztási szokásait nézzük itthon, annál riasztóbb a kép: a Life.hu korábban ITT járta körül ezt a fontos témát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.