Hujber Ferenc: "Nem szeretnék Kaszás Attila sorsára jutni"

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc pszichológus intenzív osztály életmódváltás Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész jó fazonnak tartja pszichiáterért, akivel mindent meg tud beszélni. Hujber Feri új életet kezdett, mert rájött, nem szeretne Kaszás Attila sorsára jutni.

Miután kikerült az intenzív osztályról Hujber Feri, pontot tett a túlhajszolt élet végére és már csak egyetlen szenvedélyét nem engedte el, reggelente két kólával és egy kávéval kezdi a napot – írja a Story.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„Alkoholt régóta nem iszom, és rendesen szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszeremet. Nem szeretnék Kaszás Attila sorsára jutni, aki két gyermeket hagyott itt nyolc éve" – mesélte a színész, aki rendszeresen pszichológushoz jár. „Elképesztően jó fazon a pszichológusom, mindig nagyon jó kérdéseket tesz fel, és nem ítélkezik. Pontosan megértette az összes félelmem és bizonytalanságom" – magyarázta Feri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.