Schumacher féltestvére a lezuhant Germanwings-géppel akart utazni

Forrás: Facebook/ Sebastian Stahl -
Michael Schumacher Ralf Schumacher katasztrófa Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebastian Stahl, Michael és Ralf Schumacher féltestvére egy nappal azelőtt utazott ugyanazzal a Germanwings-géppel, melynek keddi utazása tragédiába torkollt a Francia-Alpok felett - írja a Formula.hu.

Isten kegyeltjének mondhatja magát Sebastian Stahl, a Schumacher-fivérek féltestvére, aki édesapjuk későbbi házasságából, 1978-ban született. A szintén autóversenyzőként tevékenykedő német pilóta a múlt hétvégén Barcelonában járt egy fotózáson, és azt fontolgatta, hogy eltolja egy nappal a hazautazást. Lapinformációk szerint épp a Germanwings lezuhant 9525-ös járatát szemelte ki magának.

Forrás: Facebook/ Sebastian Stahl

Stahlt a Berliner Kurier találta meg Neunkirchen-Seelscheidben található otthonában: "Igen, élek" - válaszolta a lap megkeresésére. "Hihetetlen, hogy mennyi barátomnak és ismerősömnek mondhattam ezt el a héten. Ugyanazzal a Germanwings-géppel utaztam Barcelonából Kölnbe, amely 24 órával később lezuhant."

"Óriási szerencsénk volt, hiszen vasárnap esett, így eltoltunk egy nappal az utazást, de még egy napot akartunk még várni. Ebben az esetben valószínű, hogy én is ott lettem volna azon a bizonyos járaton. Nem hittem volna, hogy ilyen gépeket katasztrófa érhet. Ugyanazok felett a hegyek felett repültem el, mint ahol megtörtént a tragédia. Imádkoztam az elhunytakért" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.