Szívszorító! Íme a mozgássérült, vak kisfiú dala Magyarországról: Videó!

kisfiú mozgássérült Magyaroroszág dal ének
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy, a zenetanulást népszerűsítő fesztivál keretében énekelt a Nemzeti Múzeumban Kóti Jánoska a Budapest Unique Symbol kíséretében.

"Kérünk mindenkit népszerűsítse a klipet. A ZENE GYÓGYÍTÓ EREJE láthatóvá válik ebben a pár percben.Énekeljünk együtt Janóval-akitől megtanulhatjuk milyen csodálatos érzés őszintének lenni. Elleshetjük ennek a gyermeknek kitartását, fantasztikus erejét-hogy mi is olyanok lehessünk, mint Ő. Egy igaz ember" - olvasható a megható videó leírásában.

A különleges hangú kisfiú zenakari kísérettel a Magyarország az én kedves szép hazám című dalt adta elő. Énekét Balogh Sándor zeneszerző, karmester dirigálta. A koncertről készült videót több, mint kétszázezren látták eddig.

Schumacher féltestvére a lezuhant Germanwings-géppel akart utaznihttp://www.life.hu/drlife/20150328-schumacher-feltestvere-a-lezuhant-germanwings-geppel-akart-utazni.htmlSebastian Stahl, Michael és Ralf Schumacher féltestvére egy nappal azelőtt utazott ugyanazzal a Germanwings-géppel, melynek keddi utazása tragédiába torkollt a Francia-Alpok felett - írja a Formula.hu.Dr. Life--Veszélyt jelent, ha mindig hideg a lábam?http://www.life.hu/drlife/20150327-szivderito-veszelyes-lehet-a-labfajas-hideg-vegtag-tudj-meg-mindent-a-huvos-labakrol-kezekrol.htmlAz ülőmunka és a mozgásszegény életmód is hozzájárul, hogy pang a vér a testben, nem jut el megfelelően a szervekhez, ez betegségek melegágya lehet. A végtagokban visszerek, akár trombózis alakulhat ki. De van megoldás!Dr. LifeThinkstockÉletének 67. évében elhunyt Kubinyi Annahttp://www.life.hu/drlife/20150328-eletenek-67-eveben-elhunyt-kubinyi-anna-kossuth-es-prima-primissima-dijas-textilmuvesz.htmlA Kossuth- és Prima Primissima díjas textilművész hosszú, súlyos betegség után hunyt el péntek hajnalban Budapesten. Temetéséről később intézkednek.Dr. LifeBipoláris zavarára kapott gyógyszerek miatt elvesztette bőre 90 százalékát a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20150327-allergias-reakciot-valtott-ki-a-fiatal-lanynal-a-gyogyszere-elvesztette-borenek-90-szazalekat.htmlA 24 éves egyetemista lány, Khaliah Shaw bipoláris zavarára kapott gyógyszereket, amelyek olyan súlyos allergiás reakciót váltottak ki, hogy a lány elvesztette bőrének 90 százalékát. Dr. Life--Fitymaletapadás? Fordulj orvoshoz a gyerekkelhttp://www.life.hu/drlife/20150325-fitymaszukulet-a-kisfiuknal.htmlAz egészségügy a gyerek szobatisztává válásának idejére javasolja a fitymaletapadás orvoslását. Ez egy gyors és rendkívül egyszerű művelet, a gyerekek azonban nehezen élik meg a "beavatkozást", és az utána következő hét is okozhat gondot a vizelés, tisztálkodás során.Dr. Life--Önelégült baromnak nevezte az újságírónő Angelina Jolie-t a petefészek-eltávolítása miatthttp://www.life.hu/drlife/20150327-katie-hopkins-ujsagirono-onelegult-baromnak-nevezte-angelina-jolie-t-a-petefeszek-eltavolitasa-miatt.htmlKatie Hopkins Twitteren kezdett el trollkodni a 38 éves színésznő nemrég felvállalt petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétén. Ezúttal azonban túl messzire ment.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.