Csontsoványra fogyott Csobot Adél

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Csobot Adél Fitbalance fogyás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen megváltozott Csobot Adél, a 2012-es X-Faktor harmadik helyezettje: bájos arca beesett lett, combjai csontsovánnyá fogytak. Mi történt az énekesnővel?

Csak a szemei csillognak Csobot Adélnak, aki nemrég tért vissza Thaiföldről, ahol szerelmével, Istenes Bencével töltött el pár hetet. A teste alapján szinte fel sem ismernénk, annyira lefogyott a bájos énekesnő, aki két éve még a legszexisebb hollywoodi díva, Marilyn Monroe bőrébe bújva pózolt. A kacér fotók láttán akkor valószínűleg jócskán megnőtt az énekesnő rajongótábora, akik most döbbenten vehetik tudomásul, hogy Adél csábos formája már a múltté.

/1504/Csobo201543165718

"10 kilót fogyottam, de nem aggódom, minden rendben van. Az első pár kiló leadása után elkezdtem élvezni, hogy egyre vékonyabb vagyok, és még jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem. Én nem látom magamat annyira soványnak, jól érzem magam és a ruháimat sem kellett lecserélnem" - nevetett Adél, aki nagyon odafigyel arra, hogy mikor vesz táplálékot magához.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Bizonyos idő után már nem eszek semmit, de amúgy mindent fogyasztok. Ha úgy alakul, akkor még édességet is. Thaiföldön is mindent megkóstoltam" - győzködött minket az énekesnő, akit a Fitbalance verseny sajtótájékoztatóján kaptunk lencsevégre, ugyanis Adél érdeklődik az egészséges életmód iránt.

"Az életemben hangsúlyos szerepet tölt be az edzés is, igaz az elmúlt időben nem látogattam túl redszeresen az edzőtermet. Ugyanakkor, ha ráveszem magam, akkor kétnaponta ott vagyok."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.