Április 4-én lett volna 36 éves Heath Ledger

Forrás: AFP -
halál színész kislány Heath Ledger Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ledger 1979. április 4-én a nyugat-ausztráliai Perthben született egy franciatanárnő, valamint egy autóversenyző és bányamérnök fiaként. Az Oscar-díjas ausztrál színész 2008. január 22-én New Yorkban lelte halálát.

A Wikipedia információi szeirnt Ledgert 2008. január 22-én, manhattani lakásán találta meg holtan a házvezetőnője, teste mellett gyógyszeres dobozokkal. A színész ekkor 28 esztendős volt.

Forrás: AFP

Halálát, a toxikológiai vizsgálat nyilvánosságra hozott eredménye szerint a szervezetében hat különféle, receptre kapható gyógyszer véletlen túladagolása okozta. A szervezetében talált szerek közül egyikből sem volt a megengedettnél nagyobb mennyiség. Holttestét végül hazaszállították Ausztráliába, ahol zártkörű ceremónia keretében temették el.

A 81. Oscar-gálán posztumusz ítélték oda neki a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat élete utolsó befejezett alakításáért, Joker szerepéért A sötét lovag című filmben.

Íme a fiatalon elhunyt világsztár tündéri kislánya

Az Oscar-díjas sztár huszonnyolc évesen hunyt el, kislánya 2005 végén született meg, így mindössze két évig láthatta édesapját. A zseniális színész bizonyára nagyon boldog lenne, ha látná, hogy kislánya, Matilda mennyire hasonlít rá. Nézd meg, mennyire!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.