Tolószékbe került, mert barátnője sminkecsetét használta

Forrás: Facebook/ Jo Gilchrist -
immunrendszer betegség sminkecset staphylococcus tolószék pattanás fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal anyuka súlyos árat fizetett azért, mert kölcsönkérte barátnője sminkecsetét: tolószékben kell leélnie az életét. 

Jo Gilchrist egész életében kerekesszékre lesz utalva, mert kölcsönkérte barátnője sminkecsetét, hogy azzal tűntesse el a pattanását. Ennek következtében pedig súlyos staphylococcus fertőzést kapott.
„Nem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet. A barátnőmnek is ilyen fertőzése volt, és mivel gyenge volt az immunrendszerem, engem is rögtön megtámadott a betegség" - nyilatkozta a lány.

A fertőzés olyan súlyos lett, hogy a gerincére is ráment. „Kezdetben csak egy kis fájdalmat éreztem a hátamban, azt hittem, hogy ez a helytelen testtartás következménye. De aztán ez egyre rosszabb és rosszabb lett. Annyira erősek lettek a fájdalmaim, azt hittem, meg fogok halni. Még a szülési fájásokhoz sem hasonlítható, amit éreztem."

Forrás: Facebook/ Jo Gilchrist

Ebben a nehéz szituációban is hálás a 27 éves lány, amiért a fertőzés nem támadta meg az agyát. Minden nap tovább harcol, hiszen kétéves kisfiát egyedül látja el. Pozitív hozzáállása, úgy látszik kedvezően alakítja a sorsát, az eredmények ugyanis egyre bíztatóbbak: lehetséges, hogy egyszer mégiscsak újra lábra tud majd állni.

Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból http://www.life.hu/news/20150407-amal-clooney-george-clooney-felesege-a-columbia-egyetem-emberi-jogi-intezetenek-professzora-lett.htmlA katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa.News--Tragédia! Meghalhatott a kislány, aki fegyvernek hitte a fotós kamerájáthttp://www.life.hu/news/20150403-meghalt-hudea-a-szir-kislany-aki-fegyvernek-nezte-a-torok-fotos-osman-sagirli-kamerajat.htmlA legfrisebb hírek szerint a szír kislány, aki fegyvernek hitte a török fotós, Osman Sagirli kameráját, a háború áldozatául eshetett.News--Bulit szervezett halott kutyájának tiszteletére Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20150402-miley-cyrus-enekesno-bulit-szervezett-floyd-nevu-kutyaja-halalanak-tiszteletere.htmlA sztár teljesen összetört, amikor egy évvel ezelőtt, április 1-jén meghalt a kiskutyája, Floyd. Halálának évfordulójára nagyszabású emlékbulit szervezett.News--Újabb titok látott napvilágot Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/news/20150401-michael-jackson-enekesrol-ujabb-titok-derult-ki-russel-crowet-hivogatta-telefonon.htmlDöbbenetes titokra derült fény a napokban a halott popsztárról: Russel Crowe egy interjúban mesélt arról, hogy Michael Jackson évekig telefonbetyárkodott vele, hotelekben hívogatta őt. Pedig személyesen soha nem találkoztak.NewsAFPGyászol Madonna: holtan találták Hollywood elsőszámú sztárorvosáthttp://www.life.hu/news/20150407-ongyilkos-lett-a-sztarok-es-madonna-kedvenc-borgyogyasz-orvosa-fredric-brandt.htmlFredric Brandt, aki Hollywood krémjét kezelte, a miami-i rendőrség eddigi információi szerint öngyilkos lett.News--Miskolc felett az ég: Meteor robbant a város fölötthttp://www.life.hu/news/20150407-miskolc-felett-az-eg-hetfo-ejjel-meteor-robbant-a-varos-folott.htmlMiskolc környékén érkezett az ország fölé egy meteor, amely hangos robajjal semmisült meg a város felett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.