Rejtélyes betegséggel műtötték Alessandra Ambrosiot

Forrás: Northfoto -
fejfájás megfigyelés műtét Coachella Alessandra Ambrosio Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret angyala vasárnap még a Coachella fesztiválon bulizott, kedden pedig Los Angelesben műtötték. De mi lehet a baja?

A Daily Mail információi szerint a topmodellt egy Los Angeles-i klinikán tartják megfigyelés alatt, miután orvosi beavatkozást hajtottak végre rajta. Az angyal, aki nemrég félmeztelenül fotózkodott, állítólag állandó fejfájásra panaszkodott korábban. Reméljük, nincsen komoly baja a gyönyörű modellnek!

Alessandra Ambrosio műtétje előtt a Coachellán bulizott Forrás: Northfoto

Kik buliznak 2015-ben a Coachellán?

A Coachella fesztivál a celebek gyűjtőhelye, így idén is rengeteg hírességet fedeztünk már fel a bulizók között. Ott van Leonardo DiCaprio, Brooklyn Beckham, és persze a legszebb topmodellek. De Madonna színpadi botrányát sem érdemes kihagyni.

Kim Kardashian mostohaapja végleg nővé vált http://www.life.hu/drlife/20150409-bruce-jenner-kim-kardashian-mostohaapja-nove-operaltatta-magat.html Tavaly még csak pletyka volt az egész, mára valósággá vált: Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jenner 65 évesen nővé plasztikáztatta magát. Dr. Life -- Tolószékbe került, mert barátnője sminkecsetét használta http://www.life.hu/drlife/20150407-jo-gilchrist-toloszekbe-kerult-mert-baratnoje-sminkecsetet-hasznalta-amitol-staphylococcus.html Egy fiatal anyuka súlyos árat fizetett azért, mert kölcsönkérte barátnője sminkecsetét: tolószékben kell leélnie az életét. Dr. Life -- George Clooney robbanószerkezettel a testén sétálgatott http://www.life.hu/csalad/20150414-george-es-amal-clooney-a-money-monster-film-forgatasi-szuneteben-setalgattak.html A sármos színész éppen a Money Monster című filmet forgatja New Yorkban. Az egyik forgatási szünetben a felesége is meglátogatta, és együtt sétáltatták meg a kutyájukat. De vajon miért volt Clooney testén robbanószerkezet? Család -- Jó szándékával csinált hülyét magából Gwyneth Paltrow http://www.life.hu/news/20150414-gwyneth-paltrow-szineszno-csatlakozott-a-food-bank-challenge-felhivashoz-de-rosszul-sult-el.html A színésznő kedves gesztust akart tenni, ami azonban nagyon rosszul sült el: a sztár rengeteg ellenséges kommentet kapott a Twitteren. Olvasd el az eset előzményeit! News AFP Így nézett ki Elizabeth Olsen a Bosszúállók premierjén http://www.life.hu/trend/20150414-elizabeth-olsen-szineszno-gyonyoruen-festett-a-bosszuallok-los-angelesi-premierjen.html Elisabeth Olsen kifinomult ízlése újra megmutatkozott: elegáns és letisztult outfitben jelent meg a "Bosszúállók: Ultron kora" című film bemutatóján. Trend -- Eddie Redmayne lesz az új Harry Potter film főszereplője http://www.life.hu/kult/20150414-eddie-redmayne-szinesz-lesz-az-uj-harry-potter-film-a-legendas-allatok-es-megfigyelesuk-foszereploje.html A 33 éves színész az ide Oscar-gálán a legjobb férfi főszerelőnek járó szobrocskát vitte el a Mindenség elméletében nyújtott alakításáért. A sikerszériának, úgy látszik, nincs vége: újabb nagysikerű film főszerepe vár rá. Kult --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.