Fulladozott, így drasztikus műtétre szánta el magát Kustánczi Lia

Forrás: Facebook/DjLia Kustánczi -
Kustánczi Lia műtét orrsövényferdülés fulladás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a szexi lemezlovas éjszakai szenvedése, ehhez azonban egy brutális beavatkozáson kellett átesnie.

Kustánczi Lia éjjelente már attól félt, megfullad. Gyermekkora óta meglévő orrsövényferdülése ugyanis egyre súlyosabb tünetekkel kínozta a gyönyörű playmatet. Lia orrát szó szerint szétzúzták, ettől piszébb lett, az arca pedig bájosabb.

Forrás: Facebook/DjLia Kustánczi

„Elegem volt már abból, hogy éjjelente arra ébredek, hogy nem kapok levegőt. Nem is értem, hogy miért csak most szántam rá magam a műtétre. Vannak, akik azt hiszik, hogy plasztikáztattam az orromat, de nem, ez egy orrsövényferdülés operációjának az eredménye" – mesélte a Borsnak a szexi lemezlovas, aki elmagyarázta, pontosan mit is tettek vele.

„Azért ilyen szembetűnő a változás, mert tulajdonképpen szétrombolták az orrnyergemet és újraépítették. Iszonyú fájdalmaim voltak az operáció után, napokig fájdalomcsillapítókon éltem" - árulta el Lia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.