Klapka György életmentő műtéten esett át

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
üzletember Klapka György szívkatéterezés életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert üzletember bár elbagatellizálta szívproblémáit, most mégis önként jelentkezett orvosánál, mert kellemetlen tünetek gyötörték.

Márciusban mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanújával szállították kórházba Klapka Györgyöt. "Nem vagyok orvospárti, de most kivételesen muszáj volt bemennem, mert szörnyű fájdalmaim voltak" – mondta akkor az üzletember, aki ezután mégis életmentő műtéten esett át, írja a hot!

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

„Kivételesen most én kerestem fel a doktort. Nem kaptam levegőt, már közel három hete úgy éreztem, hogy fulladok, és fáj mindenem. Nagyon ritkán szoktam orvoshoz járni, mert mindig találnak valamit" – mondta Klapka, aki ezek után egy életmentő szívkatéterezésen esett át, és a beavatkozás után, szinte azonnal munkába állt. „Nem kell a pihenés, számomra az felesleges időtöltés. Nem törődöm a halállal, ha jön, akkor úgyis elvisz" – zárta rövidre.

Íme 4 hatásos pszichológiai trükk, hogy kitarts az életmódváltás melletthttp://www.life.hu/drlife/20150410-az-eletmodvaltast-ezert-hagyjuk-abba.htmlAz életmódváltás igénye előbb-utóbb minden ember életébe beköszön. Van, aki időben vált, sokan azonban későn kapnak észbe. A leggyakrabban azonban egy olyan forgatókönyv szerint zajlik a történet, ahol újra meg újra felmerül a gondolat, el is indul a változás, de mégis belebuknak a szereplők az életmódváltásba.Dr. Life--Tóth Gabi: „Fel akartak rakni a donorlistára"http://www.life.hu/drlife/20150416-toth-gabi-enekesnot-fel-akartak-rakni-a-donorlistara-miutan-daganatot-talaltak-a-majan.htmlSúlyos betegségéről vallott őszintén az énekesnő a Story magazinnak adott interjújában.Dr. LifeOrigoRejtélyes betegséggel műtötték Alessandra Ambrosiothttp://www.life.hu/drlife/20150415-alessandra-ambrosio-modellt-los-angelesben-mutottek.htmlA Victoria's Secret angyala vasárnap még a Coachella fesztiválon bulizott, kedden pedig Los Angelesben műtötték. De mi lehet a baja?Dr. Life--„Nem kértem altatást, így tudtam kifizetni" – Abortuszáról vallott Jemima Kirkehttp://www.life.hu/drlife/20150415-jemima-kirke-szineszno-altatas-es-erzestelenites-nelkul-tudta-csak-kifizetni-az-abortuszat.htmlA Csajok című sorozat sztárja nyolc évvel ezelőtt esett teherbe akkori barátjától. Jemima Kirke akkor úgy döntött, nem vállalja a babát – ennek megpróbáltatásairól beszélt egy, a nők gyermekvállalási jogaiért küzdő szervezet videójában.Dr. Life--Elhunyt a csodálatos hangú énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150415-percy-sledge-enekes-elhunyt-rakban.htmlHetvenhárom évesen, hosszú betegség után elhunyt Percy Sledge.Dr. Life--Czeizel Endre: "Sajnos visszaestem, szerdán újra kórházba megyek" - Kiújult a genetikus leukémiájahttp://www.life.hu/drlife/20150413-czeizel-endre-leukemiaja-kiujult.htmlCzeizel Endre a nyolcvanadik születésnapján mondta el szeretteinek, hogy a betegsége kiújult.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.