"Nem szeretnék éhen halni" - Csobot Adél orvosokról és testképzavarról mesélt

Forrás: Facebook/Csobot Adél -
Csobot Adél Istenes Bence testképzavar napidoktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralása alkalmával Csobot Adél bikinis fotókat osztott meg a közösségi oldalán, ám sokan ijedten kezdtek találgatni, vajon nem alakult-e ki valamilyen testképzavar az énekesnőnél. A fiatal lány ugyanis nagyon vékony.

Csobot Adél egy éve tartja a súlyát: akkor ugyan csak véletlenül adott le néhány kilót, ezután azonban rájött, hogy sokkal jobban tetszik magának vékonyabban, ezért tudatosan kezdett élni. Az énekesnő elkezdett edzeni, és más étrendet követ: tudatosan táplálkozik.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Adél korábban orvosokról, állítólagos testképzavaráról és Istenes Bencével való nyaralásáról is mesélt egy TV-műsorban. A róla szóló videót megnézheted a Napidoktor.hu oldalán.

Íme 4 hatásos pszichológiai trükk, hogy kitarts az életmódváltás melletthttp://www.life.hu/drlife/20150410-az-eletmodvaltast-ezert-hagyjuk-abba.htmlAz életmódváltás igénye előbb-utóbb minden ember életébe beköszön. Van, aki időben vált, sokan azonban későn kapnak észbe. A leggyakrabban azonban egy olyan forgatókönyv szerint zajlik a történet, ahol újra meg újra felmerül a gondolat, el is indul a változás, de mégis belebuknak a szereplők az életmódváltásba.Dr. Life--Tóth Gabi: „Fel akartak rakni a donorlistára"http://www.life.hu/drlife/20150416-toth-gabi-enekesnot-fel-akartak-rakni-a-donorlistara-miutan-daganatot-talaltak-a-majan.htmlSúlyos betegségéről vallott őszintén az énekesnő a Story magazinnak adott interjújában.Dr. LifeOrigoRejtélyes betegséggel műtötték Alessandra Ambrosiothttp://www.life.hu/drlife/20150415-alessandra-ambrosio-modellt-los-angelesben-mutottek.htmlA Victoria's Secret angyala vasárnap még a Coachella fesztiválon bulizott, kedden pedig Los Angelesben műtötték. De mi lehet a baja?Dr. Life--„Nem kértem altatást, így tudtam kifizetni" – Abortuszáról vallott Jemima Kirkehttp://www.life.hu/drlife/20150415-jemima-kirke-szineszno-altatas-es-erzestelenites-nelkul-tudta-csak-kifizetni-az-abortuszat.htmlA Csajok című sorozat sztárja nyolc évvel ezelőtt esett teherbe akkori barátjától. Jemima Kirke akkor úgy döntött, nem vállalja a babát – ennek megpróbáltatásairól beszélt egy, a nők gyermekvállalási jogaiért küzdő szervezet videójában.Dr. Life--Tom Hanks felesége is eltávolíttatta melleithttp://www.life.hu/drlife/20150415-tom-hanks-felesege-is-eltavolittatta-melleit-ahogy-angelina-jolie-is.htmlTom Hanks felesége, Rita Wilson is melleinek eltávolíttatása mellett döntött, ahogyan Angelina Jolie is tette korábban. Dr. LifeAFPFulladozott, így drasztikus műtétre szánta el magát Kustánczi Liahttp://www.life.hu/drlife/20150415-kustanczi-lia-playmate-dj-fulladas-miatt-dontott-a-drasztikus-mutet-mellett-es-megmutette.htmlVéget ért a szexi lemezlovas éjszakai szenvedése, ehhez azonban egy brutális beavatkozáson kellett átesnie.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.