Két szervátültetésen van túl az RTL Klub "hangja" - "Nem hittem el, hogy ez velem történik. Ez nagyon ronda dolog!"

Forrás: Both András -
transzpantáció Both András RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Both Andrást, becenevén Bocit, naponta hallhatjuk a tévéműsorok felvezetőiben. Mindeddig a nagyközönség nem tudta róla, hogy komoly megpróbáltatásokon ment keresztül: már két szervátültetésen is átesett.

"Policisztás volt a vesém. 2003-ban aztán élessé vált a szituáció, transzplantá­ciós listára kerültem" - mesélte András a Borsnak, akinél három hónap után megállt a kapott vese, így négy évig hetente háromszor járt dialízisre. "Nem hittem el, hogy ez velem történik. Ez nagyon ronda dolog! Naponta emészti fel az ember energiáit, a végén már négy lépcsőfokot sem tudtam megmászni. Ugyanakkor boldog voltam, hogy velem és nem a feleségemmel vagy a gyerekeimmel történt meg mindez" –emlékezett vissza a megpróbáltatásaira.

Forrás: Both András

2009-ben Both András ismét szervátültetésen esett át, és a műtét ezúttal teljes sikerrel zárult.

"Teljes életet élek, és odafigyelek az étrendemre, szedem a kilökődésgátló gyógyszereket, járok kontrollvizsgálatokra. A mozgás is fontos, de be kell vallanom, hogy lusta vagyok. Fel sem merült bennem, hogy nem élhetem túl, ugyanis harcos típus vagyok. Az élet sokkal értékesebb annál, semhogy könnyelműen megadjuk magunkat egy kis nehézségnek" – vélekedik.

Csípőjéből és bordáiból építenek új arcot Mickey Rourke-nakhttp://www.life.hu/drlife/20150504-csipojebol-es-bordaibol-epitenek-uj-arcot-mickey-rourke-nak.htmlBár már átesett egy-két nem túl sikeres plasztikai műtéten, a színész - ismerősei szerint - újabb beavatkozásra készül. Úgy döntött, csontpótlással változtat az arcán.Dr. Life--Vállalta az újabb kezeléseket Czeizel Endrehttp://www.life.hu/drlife/20150505-vallalta-az-ujabb-kezeleseket-a-nagybeteg-leukemias-czeizel-endre.htmlAz évek óta leukémiában szenvedő orvos korábban eldöntötte, ha újra kiújul a betegsége, nem fogad el újabb kemotarápiás kezeléseket. Most azonban másképp döntött. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huSzaunázás – amikor tűzzel, erővel telik meg a férfiszívhttp://www.life.hu/drlife/20150429-jotekony-hatassal-van-az-egeszseggel-a-szauna.htmlÓriási hatékonysággal védi a középkorú férfiakat a finnek által csak a "szegény ember gyógyszertárának” nevezett szauna. A Kelet-finnországi Egyetem tudósainak a Jama Internal Medicine orvosi szaklapbanmegjelent tanulmánya szerint akár 63 százalékkal is csökkentheti a középkorú férfiak szívrohamkockázatát a szaunázás, bár a hatásmechanizmus egészen pontosan máig nem ismert – írta az MTI.Dr. LifeThinkstockAz akaraterő edzése 7 pontban – könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20150422-akaratero-edzese-7-pontban-konnyebb-mint-gondolnad.htmlAz élet számos területén szükség van az akaraterőre – legyen az ellenállás a csábításnak, tudatos lemondás, vagy éppen egy kitűzött cél elérése. Sokan gondolják úgy, hogy az akaraterő olyan, mint egy izom a szervezetben – megfelelő edzéssel erősíthető.Dr. LifeThinkstockKomoly fájdalmakkal küzd Várkonyi Andrea - Önként ment a kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20150417-varkonyi-andrea-vallizuleti-fajdalmakkal-ment-korhazba.htmlKözösségi oldalán üzent pénteken reggel Várkonyi Andi. A Tények műsorvezetője kórházban kezdte a napot. Dr. LifeOrigoKozso exe kikotyogta, milyen kezelést kap az énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150330-kozsot-amerikaban-kezelik-exe-susie-meselt-errol.htmlA több hónapja Amerikában gyógyuló Kozso állapotáról jó ideje nem tudni mást, csak azt, hogy gyógyulgat. Most az énekes volt barátnője kicsit többet is elárult. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.