Gombos Edina túl van a vesekőműtéten - a kórházból posztolt fotót

műtét TV2 vesekő Gombos Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mát túl van a terhességét megkeserítő vesekőműtéten a műsorvezető, aki egyenesen a kórházi ágyából posztolt fotót.

Gombos Edina a terhessége alatt kegyetlen vesegörcsökkel küzdött, de babája egészsége miatt nem műthették meg. Matteo születése után ultrahangos módszerrel próbálta eltávolíttatni a veseköveket, a módszer azonban nem bizonyult hatásosnak. Így következett a műtét, ami remélhetőleg megszünteti Edina problémáit.

Gombos Edina Forrás: Facebook/Gombos Edina

„És itt a vége, túl vagyok a műtéten...Köszönöm, hogy szorítottatok értem!" – írta közösségi oldalán Edina.

Lenyűgöző fotósorozat rákbetegségből gyógyult tinikrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150506-pintacsi-viki-lenyugozo-fotosorozatot-keszitett-rakbetegsegbol-gyogyult-tinikrol.htmlAgytumorból, leukémiából gyógyult gyermekeket fotózott Pintácsi Viki, aki azt szerette volna bizonyítani, hogy egy év kóma után is lehetséges boldognak és szépnek lenni.Dr. Life--Kiderült: Schobert Norbi három életmentő beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/drlife/20150429-schobert-norbi-fitness-guru-harom-eletmento-muteten-esett-at-a-harmadikrol-csak-most-meselt.htmlEddig úgy tudtuk, a fitneszguru két szívműtéten esett át, pedig Norbi második életmentő műtétjét még egy harmadik beavatkozás követte.Dr. Life--A világ legnagyobb veséjét műtötték ki egy indiai betegbőlhttp://www.life.hu/drlife/20150423-a-vilag-legnagyobb-vesejet-mutottek-ki-egy-indiai-betegbol-a-sir-ganga-korhazban.htmlHatalmas megdöbbenést keltett az indiai kórházban, amikor a vesebeteg 45 éves férfiből egy csecsemő méretű vesét operáltak ki.Dr. Life--Férfiak veszélyben: A monogám párkapcsolat a hosszú élet titka?http://www.life.hu/drlife/20150506-ferfiak-veszelyben-a-monogam-parkapcsolat-a-hosszu-elet-titka.htmlAz elmúlt napokban több helyen is olvashatunk róla, többek között a Szívderítőn is, hogy minél több felesége van egy férfinak, annál nagyobb nála a szívbetegség kialakulásának lehetősége. Ezt pedig az első olyan kutatás eredményei alapján tudják, amely kifejezetten a poligámia egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta.Dr. LifeThinkstockÚjra kórházba került Gombos Edinahttp://www.life.hu/drlife/20150507-gombos-edina-szulese-utan-ujra-korhazba-kerult.htmlSokáig erős vesegörcsök kínozták a műsorvezetőt, aki most újra kórháza került. Dr. Life--Közeledik a forró, nyári kalandok ideje: Trenírozd magad odalenn, és vigyázz!http://www.life.hu/drlife/20120807-nyaralas-alatt-elkaphato-nemi-betegsegek-trichomonas-chlamydiafertozes-herpesz-gonorrhea-hepatitisb.htmlA lemenő nap fényében tündöklő tengerparton sétáló, izgalmas nyári kalandnak ígérkező férfiak és nők csábos mosolya mögött egy, a kalandnál is izgalmasabb dolog rejtőzhet: egy nemi betegség. Ha nem tartjuk be az óvintézkedéseket, a nyaralás alatt szerzett élmények nem csak fényképeken kísérnek el minket akár egy életen át.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.