A rák miatt került közelebb egymáshoz Tom Hanks és felesége

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
mellrák műtét Tom Hanks házasság feleség masztektómia férj Rita Wilson melleltávolítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rita Wilson nemrég vallotta be, mellrákja miatt műtéten, majd dupla melleltávolításon esett át. Férje, Tom Hanks mindvégig felesége mellett állt – erről vallott a minap a színésznő.

27 éve tart immár Tom Hanks és felesége, Rita Wilson házassága, amelyet a mai napig példaértékűnek tartanak nemcsak Hollywoodban, hanem az egész világon.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

Amikor a színésznőnél mellrákot diagnosztizáltak orvosai, az asszony szerint akkor vált világossá számára, milyen remek ember áll mellette.

Te tudod, mit kell tenned, ha felmerül a gyanú?

Az emlő egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen a rendszeres, havonta történő önvizsgálat. De mi történik, ha találsz valamit? A Life.hu ITT járta körbe a témát.
A gyermekkori bántalmazás után a test is örökre beteg maradhttp://www.life.hu/drlife/20150430-szivderito-a-gyermekkori-bantalmazasok-magas-vernyomast-okoznak.htmlGondoltad volna? A gyermekkori traumák összefüggésben vannak a későbbi élet során kialakuló magas vérnyomással. Legalábbis ez derült ki egy nemrég megjelent tanulmányból...Dr. LifeThinkstockHIV-pozitív emberek vérével nyomtatta ki számát egy osztrák magazinhttp://www.life.hu/drlife/20150507-hiv-pozitiv-emberek-verevel-nyomtatta-ki-szamat-egy-osztrak-magazin-a-vangardist.htmlA vérrel kevert tintát a Vangardist nevű, homoszexuálisoknak szóló lap különszámához használták fel.Dr. LifeOrigoLenyűgöző fotósorozat rákbetegségből gyógyult tinikrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150506-pintacsi-viki-lenyugozo-fotosorozatot-keszitett-rakbetegsegbol-gyogyult-tinikrol.htmlAgytumorból, leukémiából gyógyult gyermekeket fotózott Pintácsi Viki, aki azt szerette volna bizonyítani, hogy egy év kóma után is lehetséges boldognak és szépnek lenni.Dr. Life--Hosszú betegség után elhunyt a fiatal magyar színésznő http://www.life.hu/news/20150427-pall-monika-szineszno-elhunyt.html28 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Páll Mónika. NewsOrigoMa van a petefészekrák világnapja: Angelina Jolie, Pierce Brosnan és Partick Dempsey üzennek nekedhttp://www.life.hu/drlife/20150506-majus-8-a-petefeszekrak-vilagnapja-angelina-jolie-pierce-brosnan-patrick-dempsey-meselnek.htmlAhogy arról korábbi, Minden nő mályvavirág, csak van, akinek megsérül a szirma című írásunkban beszámoltunk, május 8. a Petefészekrák Világnapja. Ezért most sztárok történeteinek ölelésében gyűjtöttünk össze mindent, amit tudnod kell erről a kórról.Dr. Life--Súlyos betegen állt színpadra Gálvölgyi János: "Rettenetes fizikai állapotba került, sokat aggódtunk érte"http://www.life.hu/drlife/20150508-sulyos-betegen-allt-szinpadra-galvolgyi-janos.htmlA Kossuth-díjas színész tüdőgyulladással küzdött, ám ennek ellenére fellépett a Játékszínben a a Vida´m ki´se´rtet ci´mu? boho´zat premierjén. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.