Wow! Ábrahám Edit elárulta ragyogó külsejének titkát

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Ábrahám Edit napidoktor Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhat évnyi megfeszített munka után pihenésre vágyott Ábrahám Edit. A Barátok közt című sorozat egykori sztárjának szüksége volt egy kis befelé fordulásra, hogy egyensúlyba kerülhessen testileg és lelkileg egyaránt. A kortalan színésznőtől sokan kérnek tanácsot, hogy mitől is néz ki ilyen ragyogóan, most elárulja titkát.

Ábrahám Edit maga mögött hagyta a taposómalmot, mert úgy érezte, telítődött a munkával, kevés ideje jut a családjára. A színészmesterséggel járó folyamatos tanulást angolórákra cserélte.,

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A Barátok közt sorozatból azért szálltam ki, mert telítve voltam azzal a megfeszített munkával, amiben tizenhat évig vettem részt. Igazából fel akartam töltődni, több időt akartam tölteni a családommal, és azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik fontosak a számomra.

Elkezdtem angolul tanulni, most már szinkronfeladatokat is vállalok. Egyelőre még nem vetettem bele magamat a munkába, de már új kihívásokra vágyom. Most még inkább arra figyelek, hogy megpróbáljak stresszmentesen élni, sportolok, sokat vagyok a barátaimmal, most azt az életet élem, amit ezelőtt nem tehettem meg" - sorolta életmódbeli változásait Ábrahám Edit, aki azt vallja: ép testben ép lélek. A színésznő az elliptikus tréner rajongója lett, noha még csak fokozatosan szoktatja hozzá a szervezetét.

Hogy pontosan honnan meríti az energáit Edit, és milyen trükkökkel tartja magát formában, kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.