A színész őszintén beszélt élete legkeményebb időszakáról, amikor drog- és alkoholproblémákkal küzdött.

Tom Hardy megjárta a poklot is. A 37 éves sztár egy nemrég adott interjújában vallotta be, milyen súlyos volt drogfüggősége.

Forrás: AFP/Kevin Winter

„Az anyámat is eladtam volna egy kis kokainért" – mondta el az új-zélandi Essentials magazinnak a brit színész, aki szerint hatalmas szerencséje van, hogy ma él. „Világosan megmondták nekem, hogy Tom, ha elindulsz ezen az úton, nem fogsz visszajönni, ennyi, ez az, amit tudnod kell. És ez az üzenet velem maradt életem egész hátralévő részében."

Így kerülheted el, hogy a gyereked kipróbálja a drogokat
Egyre megdöbbentőbb mértéket ölt a fiatalok körében az úgynevezett dizájnerdrogok használata. Mit tehet a szülő? Mit mond a szakértő? Ennek járt utána a Life.hu - a cikket ide kattintvaolvashatod el.

Hardy első komolyabb szerepét a 2002-es Star Trek: Nemezis című filmben kapta, ám az alkotás csúnyán megbukott, a színész ezután menekült a kábítószerhez és az alkoholhoz. Elmondása szerint függősége tette tönkre Sarah Warddal kötött első házasságát is. „Most már ismerem a gyengeségemet és tudom, hogyan kezeljem" – zárta le Hardy, aki 2003 óta tisztának vallja magát.