Ismeretlen emberektől kapott segítséget a haldokló, mindössze 18 kilós anorexiás nő

Forrás: AFP/Damien Meyer -
étkezési zavar halál öngyilkosság anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachael Farrokh utolsó esélye a túlélésre, ha sikerül bekerülnie az ország egyetlen, kórosan alacsony testsúlyú étkezési zavarosokat kezelő kórházába. Ehhez kért segítséget videójában. 

Korábbi cikkünket a témában és a videót ITT találod.

Az interneten vírusként terjedt a mindössze 18 kilósra fogyott nő és férje segélykiáltása, amelyet a világ számos pontján meghallottak a jóakarók. Annyi adomány gyűlt ugyanis össze - egészen pontosan 140 ezer angol font - a videó hatására, hogy Rachaelnek lehetősége nyílhat egy speciális kezelésre. Ezen felül pedig a család mindennapi gondjai - ha csak rövid időre is - de megoldódni látszik, a nő férje ugyanis kénytelen volt felmondani a munkahelyén, hogy ápolni tudja feleségét.

Anorexia, egy kampány plakátja a Milanói divathét alatt Forrás: AFP/Damien Meyer

Az emberek ezúttal összefogtak, hogy megmentsék Rachael életét, reméljük, sikerülni fog kigyógyulni a végzetes betegségéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.