Depressziós volt és 50 kilót hízott a Kardashian család tagja

Kris Jenner elhízott depresszió Rob Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az még megvan, hogy a Kardashian családot nemcsak a híres celeblányok alkotják, hanem van egy fiútestvérük is? Róla azonban nagyon régóta nem hallottunk semmit.

Rob Kardashianról, a híres-hírhedt család fekete bárányáról egy ideje már nem kaptunk hírt. Legutóbbi botránya az volt, hogy leribancozta testvérét, Kimet. Ekkor azonban már tudni lehetett, hogy a fiú depresszióval küzd, és 50 kilót hízott rövid idő alatt.

Rob Kardashian 2012-ben Forrás: AFP/Isaac Brekken

Most a család anyukája Kris Jenner posztolt egy családi beszélgetésről fotót, amelyen egymást becézgetik a családtagok. Úgy látszik, a fiú nem vesztette el a kapcsolatot a családjával, ők ráadásul mindenben támogatják a 28 éves Robot.

A becézgetős családi beszélgetés Forrás: Instagram/ Kris Jenner

Sportbaleset érte Kowát, műteni kell a térdéthttp://www.life.hu/drlife/20150526-kowalsky-azaz-balazs-gyula-joga-kozben-megeroltette-magat-ezert-muteni-kell-a-terdet.htmlA Kowalsky meg a Vega formáció frontembere addig tekergette magát jóga közben, amíg az egyik testtartásban megsérült a térde.Dr. Life--Tényleg zsugoríthatják a nők agyát a fogamzásgátlók?http://www.life.hu/drlife/20150522-egy-kutatas-szerint-zsugoritja-a-nok-agyat-a-fogamzasgatlo-ezert-szorongobbak-lesznek.htmlLegyinthetünk, hogy a brit kutatók mellett az amerikaiak azok, akik néha kicsit túl komolyan veszik magukat és az eredményeiket. De persze mindig ott motoszkál a fejünkben az is, hogy mi van, ha egyszer csak mégis igazuk lesz? És mi van, ha tényleg zsugorodhat az agyunk?Dr. LifeThinkstockEgyre rosszabb állapotban van Omar Sharifhttp://www.life.hu/drlife/20150525-omar-sharif-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA 83 éves színész, Omar Sharif egészsége sokat romlott mostanában. Fia elárulta, nagyon súlyos betegségben szenved a világhírű édesapja. Dr. Life--A modern kor pestise - burnout, azaz a kiégéshttp://www.life.hu/drlife/20150508-a-modern-kor-pestise-burnout-azaz-a-kieges-tunetek-es-kezeles.htmlA munkahelyeden nálatok is van céges masszás, vállalati pszichológus vagy hangulatos közösségi terek? Ha igen, akkor a munkaadód mindent megtesz azért, hogy megelőzzék a burnout-ot, azaz a munkahelyi kiégést.Dr. Life--Így vétkezik Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, ha senki sem látja őkethttp://www.life.hu/drlife/20150521-igy-vetkezik-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras-ha-senki-sem-latja-oket.htmlTolvai Reni számára a hangja a legnagyobb kincse, így nem csoda, hogy minden megfázáskor attól retteg, hogy örökre elmegy a hangja. Szerencsére az anyukája bombabiztos receptet fejlesztett ki a betegségek ellen.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBorzalmasan leitta magát: a sürgősségire kellett szállítani a szép sorozatszínésznőthttp://www.life.hu/drlife/20150524-a-szulejman-sorozat-sztarja-meryem-uzerli-csunyan-felontott-a-garatra-es-korhazba-kellett.htmlA Szulejmán sorozat sztárja, Meryem Uzerli csúnyán felöntött a garatra: kórházba kellett szállítani.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.