Mentőt kellett hívni a magyar színésznőhöz!

Forrás: Orlai Produkciós Iroda -
Játékszín Németh Kristóf Váradi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előadás szünetében rosszul lett, és leesett a lépcsőről Váradi Éva színésznő.

Éppen a színpadra készült volna vissza a szünet után Vári Éva, amikor egy rossz lépésnek köszönhetően leesett a lépcsőn. Kollégái annyira megijedtek, hogy kihívtak mentőt hozzá.

Forrás: Orlai Produkciós Iroda

"Az első felvonás lement, a másodikra indultak a színészek a hívásra. Az öltözők egy emelettel magasabban vannak, mint a színpad, ezért csúszhatott meg a művésznő. A biztonság kedvéért hívtak a kollégák mentőt, akik alaposan megvizsgálták Évát. Már beszéltem vele, teljesen rendben van, az orvosok pedig azt mondták, vasból van a szervezete, hogy ezt az esését törés nélkül megúszta" - mondta Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója a Borsnak.

Kivették a magyar énekes fél májáthttp://www.life.hu/drlife/20150603-schuster-lorantnak-a-p-mobil-vezetojenek-kivettek-a-fel-majat.htmlÚjabb operáción esett át a P. Mobil vezetője, Schuster Lóránt.Dr. LifeOrigoFigyelmeztetünk: ez annyira szép, ha megnézed, sírni fogsz!http://www.life.hu/drlife/20150524-konnyfakaszto-tarsadalmi-celu-reklam-ami-egy-edes-kutyaval-kampanyol-a-szervdonorra-valas-mellett.htmlEgy nagyon szép kisfilmre bukkantunk, ami amellett, hogy bájos, szívszorítóan szépre sikeredett, és még az üzenete is hallatlan pozitív.Dr. LifeOrigoFél fülére megsüketült a hazai műsorvezetőhttp://www.life.hu/drlife/20150602-tilinger-attila-musorvezeto-fel-fulere-megsuketult.htmlTilinger Attila, műsorvezető és énekes egy betegség szövődményeként fél fülére megsüketült. Dr. Life--A születések, a halálozások és a januári esküvők száma nőtthttp://www.life.hu/drlife/20150602-a-szuletesek-a-halalozasok-es-a-januari-eskuvok-szama-nott-2015-elso-negyedeveben.htmlSok-sok kisbaba, de jóval több dráma, drasztikus adatok, élveszületés és természetes fogyás. Aki eddig nem találta volna ki, a KSH 2015-ös, januári - márciusi időszakára vonatkozó gyorsjelentésének eredményeiből szemezgettünk.Dr. LifeThinkstockMegnyalta a macskája, másnapra megvakulthttp://www.life.hu/drlife/20150602-megnyalta-a-macskaja-a-not-masnapra-megvakult-az-egyik-szemere.htmlJanese Walters ennek ellenére szerencsésnek tartja magát, hogy nem történt nagyobb baj, és csak az egyik szemére veszítette el látását.Dr. LifeThinkstockGombák, szemölcsök, bacik? A védekezés nem csak az ágyban, a vízben is fontoshttp://www.life.hu/drlife/20150601-fontos-vedekezni-a-gombak-szemolcsok-es-bakteriumok-ellen-igy-ovd-a-borod-a-strandszezon-idejen.htmlNyáron mindenki szívesen tölti az idejét a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról, vagy éppen egy balatoni csobbanásról. A természetes és mesterséges vizek közelében azonban sok kórokozó és baktérium leselkedik a strandolókra, így neked is érdemes betartanod pár tanácsot és szabályt, hogy a nyaralás minden percét kiélvezhesd.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.