A beteg lány lemondott új szívéről, hogy még élhessen

Forrás: Facebook/ Channan Simone -
betegség bakancslista szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elutasította a szívátültetést a 22 éves beteg lány. Helyette inkább bakancslistáját választotta.

Channan cisztás fibrózisban szenved, ami főként a tüdőt károsítja. „A szüleimet akkor azzal biztatták, hogy a betegek egy jelentős része megéri a 40. születésnapját, ám sajnos úgy néz ki, az én betegségem agresszívebb" - nyilatkozta a lány, akinek folyamatosan romlik az állapota.

Egy évvel ezelőtt, mikor tüdőgyulladás miatt kórházba került, majdnem meg is halt. Orvosai idén feltették a szervre várók transzplantációs listájára. Új szívet és tüdőt kellene kapnia a túléléshez. Mikor ezt a fiatal lány meghallotta, összeomlott. Megtudta, hogy nagy eséllyel túl sem élné az operációt, és ha túléli, akkor is ágyhoz kötve kellene élnie további életét.

Forrás: Facebook/ Channan Simone

Channan készített egy bakancslistát. Szeretne bulizni egy nagyot, elmenni Ed Sheeran koncertjére és megetetni egy oroszlánt. Levetette magát a transzplantációs listáról, mert úgy érzi, képtelen lenne ágyban fekve élni az életét.

Drámai fotósorozat

Ian Pettigrew divatfotós, akinek magának is cisztás fibrózisa van, gyönyörű fotósorozatot készített sorstársairól.

Most már csak arra vágyik, hogy kipipálhassa az összes pontot a bakancslistáján.

Kidörzsöli a tangád a frissen borotvált részeket? Így bánj a szőrtelenítés miatt irritált bőrrelhttp://www.life.hu/drlife/20150427-szortelenites-nyaron-mi-kell-a-ferfinak-mi-tetszik-nekik-pasi-velemenyek-a-szortelenitesrol-1.htmlSzőrtrendek 2015-ben című cikkünkből kiderül, hogy a nők nagy része manapság a teljesen pucér fazon helyett inkább a csíkra szavaz, ha kozmetikushoz látogat. Egy kis sávot, vagy háromszöget ugyanis divatos meghagyni dísznek az intimtájékon, mert mint ismeretes, a férfiak nagy kedvence lett ez a fazon.Dr. LifeThinkstock"Az összes hajam odaadnám, hogy Ő itt legyen velem" - Így élik túl a nők a kopaszságothttp://www.life.hu/drlife/20121108-hogyan-lehet-tulelni-nokent-a-kopaszsagot.htmlA hajkorona a nők egyik legfontosabb csábítási eszköze: egy nyugat-európai felmérés szerint a dús hajú nők vonzóbbnak, szexibbnek érzik magukat, így a párkeresés is könnyebb számukra, de az élet számtalan területén élvezik látványos hajkoronájuk előnyeit - például egy olyan álláshely elnyerésénél is jobbak a kilátásaik, ahol a tökéletes külső előnyt jelent.Dr. Life--Zsírleszívásba halt bele a 31 éves színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20150608-aarthi-agarwal-indiai-szarmazasu-szineszno-zsirleszivasba-halt-bele.htmlAz indiai származású Aarthi Agarwal, 31 éves színésznő egy rosszul sikerült zsírleszívásba halt bele.Dr. Life--Kiderült, baj van a magyar diákokkalhttp://www.life.hu/drlife/20150607-szivderito-nem-eleg-fittek-a-magyar-diakok.htmlA nemzeti egységes tanulói fittségi teszt (NETFIT) állóképességi vizsgálatának adatai szerint 18 éves korukra a fiúknak csupán a 37 százaléka, a lányoknak pedig csak a 21 százaléka képes megőrizni fittségét - közölte a projektgazda Magyar Diáksport Szövetség.Dr. LifeThinkstockRózsaszínbe borult a Lánchídhttp://www.life.hu/drlife/20150606-a-mellrakellenes-seta-resztvevoi-rozsaszin-lufikkal-gyulekeztek-fovarosi-szechenyi-istvan-teren.htmlA mellrákellenes séta résztvevői rózsaszín lufikkal gyülekeztek fővárosi Széchenyi István téren szombaton. A szervezők a mellrák megelőzésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.Dr. Life--Nagy Alexandra felvállalta: pszichológushoz járhttp://www.life.hu/drlife/20150606-nagy-alexandra-a-baratok-kozt-szereploje-felvallalta-pszichologushoz-jar.htmlA Barátok közt Fekete Aliza úgy gondolja, akinek - akárcsak neki - nincsenek konkrét problémái, azoknak az életét is könnyebbé tehetné egy pszichológus. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.