Ismét kórházba került Kozsó

Forrás: Facebook/ Ámokfutók -
kórház Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt már a közönség elé állt az énekes, ám egy felzaklató telefonhívás ismét kórházba juttatta. 

„Hétfőn kapott egy telefonhívást, amiből megtudta, nem akarják kifizetni egy olyan munkáért, amit már elvégzett. Komoly anyagi veszteség ez most a számára, hiszen hónapokon át nem voltak fellépései, a hét számjegyű összegre nagy szüksége lett volna az újrakezdéshez” - mondta el a Borsnak egy informátor, amit az énekes kedvese meg is erősített.

Forrás: Facebook/ Ámokfutók

"Nagyon felzaklatta Kozsót ez a telefonhívás, egy pillanat alatt szökött az egekbe a vérnyomása. Százkilencvenig meg sem állt a vérnyomásmérő, úgyhogy azonnal tárcsáztam a mentőket. Szerencsére hamar kiértek, és szirénázva vitték is Vácra. A poklok poklát éltük át ez alatt az idő alatt mindketten" – mondta Keira, és hozzátette, Kozsót alapos vizsgálatnak vetették alá, és bent is szerették volna tartani, ám ő erről hallani sem akart.

„Ahogy megtudta, hogy nincs komoly baj, már kérte is a papírjait. Azt mondta, eleget volt már kórházban az elmúlt hónapokban. Most itthon igyekszünk megnyugodni, és rápihenni az előttünk álló feladatokra. Szerencsére tele a naptár, számos fellépés vár ránk, és arról sem tettünk le, hogy az érzésünk szerint nekünk jogosan járó jussunkat megkapjuk” - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.