Betegség miatt 20 kilót fogyott a magyar énekes

betegség láz fogyás Bebe életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Black II Black énekese, Bebe a betegségének köszönhetően kezdett életmódváltásba és most egészségesebb, mint valaha.

Bebe szervezetét megviselte a súlyveszteség. Mivel kevesebb energiája van, visszafogottabb lett, már nem megy úgy neki a pörgés, mint azelőtt. A változás azonban annyira tetszett az énekesnek, hogy elhatározta, megtartja új versenysúlyát – írja a hot!.

Forrás: Facebook.com/abebe.b.daniel

„Magas lázzal járó betegséggel kezdődött, emiatt fogytam le. A tükörbe nézve tetszett a változás, ezért elhatároztam, hogy ledobom a további súlyfelesleget is" – mondta az énekes.

Halálos vírussal küzdött Dundikahttp://www.life.hu/drlife/20150611-dundika-majoros-hajnalka-majka-parja-halalos-virussal-kuzdott-elkapta-a-rotavirust.htmlMajka párja, Hajni nehéz időszakon van túl, ugyanis elkapott egy makacs vírust, a rosszullétek pedig egyre fokozódtak.Dr. Life--Furcsa szerkezettel a lábán járkál Fluor Tomihttp://www.life.hu/drlife/20150608-fluor-tomi-a-wellhello-frontembere-furcsa-szerkezettel-a-laban-jarkal-amit-gipsz-helyett-kapott.htmlA Wellhello együttes frontembere megmutatta, milyen szerkezettel pótolta a fekvőgipszet a lábán. A cél az volt, hogy végre könnyebben járjon-keljen.Dr. LifeDobó Kata vérét adta http://www.life.hu/drlife/20150603-dobo-kata-szineszno-veradason-volt-es-elvezte-hogy-segithet.htmlA színésznő véradáson volt, és elhatározta, ezentúl a segítségnek ezen formájával hozzájárul majd a betegek gyógyulásához.Dr. Life--Szólj a hajadnak is, hogy nyár van! Dögös sörénytippek forró napokrahttp://www.life.hu/drlife/20150610-egeszseges-haj-nyaron-is-forrosag-napsutes-vitaminok-hajapolas.htmlMinden nő gyönyörű, dús hajkoronára vágyik, és ennek érdekében akár a legdrágább samponokat és balzsamokat is képesek bevetni, ám szakértők szerint bármilyen hajterméknél többet ér a megfelelő étrend. És persze apró trükkjeink.Dr. LifeThinkstockA fogkefék 60 százalékán székletdarabka van: és jó eséllyel nem is a sajátunkhttp://www.life.hu/drlife/20150610-a-fogkefek-60-szazalekan-szekletdarabka-van-es-jo-esellyel-nem-is-a-sajatunk.htmlNem árt vigyázniuk azoknak, akik legalább kilencedmagukkal osztoznak a fürdőszobán: elképzelhető, hogy széklet kerül ugyanis a fogkefére - tudhatjuk meg a Quinnipiac University friss tanulmányából, amely a New Orleans-i American Society for Microbiology konferencián került ismertetésre.Dr. LifeThinkstockPhilip Zimbardo: „A fókusz a pozitív múlton legyen” http://www.life.hu/drlife/20150605-dr-philip-zimbardo-a-fokusz-a-pozitiv-multon-legyen.htmlPhilip Zimbardóval, a híres amerikai szociálpszichológussal személyesen volt lehetőségem beszélgetni, amikor budapesti szállásán látott vendégül. A professzor hisz a pozitív pszichológiai irányzatokban, mesélt arról, hogy milyen viszonyban áll Magyarországgal, melyik országot tartja a legnegatívabbnak, és készül-e újabb átütő kísérletre még élete során.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.