Tallós Rita különleges módszer segítségével győzte le a rákot

Forrás: Tallós Rita -
Tallós Rita betegség mellrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem tagadja: mély kétségbeesés tört rá, amikor az orvos közölte vele a szörnyű hírt.

Tallós Ritát három éve diagnosztizálták mellrákkal, ami valóságos sokként érte őt. A színésznő fájdalmas és hosszú út előtt állt, de a meditáció segítségével „megbeszélte” a testével, hogy nem halhat meg –írja a Story magazin. A betegség alatt elkezdett egy különleges meditációs gyógyítóeljárást, a pránanadit. Ez a módszer úgy enyhíti a tüneteket, hogy megpróbálja megtalálni a betegség okait. Rita ezek segítségével pozitívan állt a gyógyuláshoz, és úgy gondolta, a rák legyőzése neki is sikerülni fog.

Forrás: Tallós Rita

„A pránanadi segítségével megtanultam, hogy tudni kell szeretni önmagunkat, meg kell értenünk, hogy csakis mi vagyunk felelősek a saját testünkért, és nem mások. Mindenkinek azt ajánlom, hogy próbálja ki, számomra remek kapaszkodót nyújtott a bajban” – mondta a színésznő.

5 eset, ami a túlzott stresszelésből fakadhttp://www.life.hu/drlife/20150624-stressz-hajhullas-koromragas.htmlFolyamatosan hullik a hajad, rágod a körmöd és táncolnak a talpaid? Ez csak egyet jelenthet: túl sok stressz ér téged! Dr. LifeThinkstockCzeizel Endre megmondta, kihalnak-e a férfiakhttp://www.life.hu/drlife/20130507-szakertok-szreint-a-ferfiak-5-millio-ev-mulva-kihalnak-az.htmlVége a férfiaknak? A szakértők még 5 millió évet jósolnak nekik, de a folyamat már beindult. Ehhez hasonló szalagcímekkel jelentek meg írások 2013-ban amerikai honlapokon. Jenny Graves, az egyik legnevesebb ausztrál női tudós szerint a férfiak a kihalás szélén állnak, mégpedig az Y kromoszóma sérülékenysége miatt.Dr. LifeThinkstockDöbbenetes! Ez a lány 18 évesen 144 éves testben élhttp://www.life.hu/drlife/20150624-18-eves-de-a-teste-tizszer-idosebb-nala.htmlAna Rochelle Pondare egy nagyon ritka betegséggel született, melytől a teste majd tízszer öregebb a korához képest. A korai öregedést egy nagyon ritka génmutáció okozza, amitől átlagosan 14-15 évig élnek az úgynevezett progériával született emberek.Dr. LifeNorthfotoSzépészeti beavatkozáson vett részt a Trónok harca sztárja?http://www.life.hu/drlife/20150623-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-feltotette-az-ajkait.htmlSenki sem gondolná a Trónok harca gyönyörű Daenerys Targaryenjét megformáló Emilia Clarke-ról, hogy elégedetlen lehet a testével. Pedig az Instagram oldalára feltöltött képeiből úgy tűnik, apró változtatásokat hajtott végre magán. Dr. LifeOrigoSzívszorító poszt a mellrákban meghalt asszonytólhttp://www.life.hu/drlife/20150616-szivszorito-poszt-a-mellrakban-meghalt-asszonytol-rosie-chuekatol.htmlUtolsó blogbejegyzésében megható sorokkal búcsúzott a kétgyermekes édesanya, Rosie Chueka az élettől.Dr. LifeThinkstockLenyűgöző fotósorozat rákbetegségből gyógyult tinikrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150506-pintacsi-viki-lenyugozo-fotosorozatot-keszitett-rakbetegsegbol-gyogyult-tinikrol.htmlAgytumorból, leukémiából gyógyult gyermekeket fotózott Pintácsi Viki, aki azt szerette volna bizonyítani, hogy egy év kóma után is lehetséges boldognak és szépnek lenni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.