Nemi betegséget kaptak el papírpénztől

Forrás: Thinkstock -
bankjegy nemi betegség szemölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igen furcsa történet járta be a kínai médiát. Két, Vencsu városában dolgozó banki alkalmazott azt állítja, nemi betegségüket fertőzött bankjegyektől kapták el. 

A hölgyek munkájukból adódóan gyakran érintekeznek bankjegyekkel, és állítólag mikor vécézés előtt nem mostak kezet, a piszkos papírpénzekről elkapták a genitális szemölcsöket.

A vencsui kórház egyik szakorvosa a China Dailynek elmondta, hogy az egyik, 30 éves beteg valóban bizonyítottan a piszkos pénzen keresztül lett fertőzött, ugyanis kizárólag a vőlegényével létesített szexuális kapcsolatot, máshol pedig nem kaphatta el a fertőzést.

Forrás: Thinkstock
Vigyázat! A napozás ízületi gyulladást okozhat?http://www.life.hu/drlife/20150628-izuleti-gyulladast-okoz-a-nap.htmlSzakértők szerint összefüggés mutatható ki a napciklus és az ízületi gyulladás között, és ez a kapcsolat több mint puszta véletlen.Dr. LifeAFPBebizonyították! Minél előbb leteszed a cigit, annál tovább élhetsz!http://www.life.hu/drlife/20150628-leszokas-utan-15-evvel-ugyanolyan-a-szivelegtelenseg-es-a-halalozas-kockazata-mint-a.htmlA legújabb kutatás azt mutatja, hogy azokra a volt dohányosokra, akik már legalább 15 éve leszoktak, a szívelégtelenség és a halálozás jelentősen alacsonyabb kockázata leselkedik.Dr. LifeThinkstockIjesztően bömbölő gyerekfejekkel riogatják az emberekethttp://www.life.hu/drlife/20150613-egy-kinai-legtisztitokat-arulo-ceg-siro-gyerekfejekkel-kampanyol.htmlEz valami borzalom: síró gyerekfejeket vetítenek a füstfelhőkre Kínában.Dr. Life--Nem a te hibád, ha nem érted a viccet - Végre kiderült a humor forrásahttp://www.life.hu/drlife/20150613-a-genjeinkbe-van-kodolva-a-humor.htmlA legfrissebb kutatás szerint az, hogy hogyan mosolygunk vagy nevetünk, a génjeinkben lehet.Dr. LifeThinkstockRettegsz az Alzheimer-kórtól? A vércsoportodtól függ, veszélyben vagy-ehttp://www.life.hu/drlife/20150613-kapcsolat-lehet-a-vercsoport-es-a-szellemi-hanyatlas-kozott.htmlA Sheffieldi Egyetem munkatársai szerint a vércsoporttípus befolyásolja az idegrendszer fejlődését, vagyis meghatározza a szellemi hanyatlás kialakulásának kockázatát.Dr. LifeThinkstockVigyázat! A túl sok edzés vérmérgezést okozhat!http://www.life.hu/drlife/20150614-vigyazat-a-tul-sok-edzes-vermergezest-okozhat.htmlMár csak azért sem szerencsés, ha túlzásba visszük az edzést, mert ennek hatására a bélbaktériumok a véráramba kerülhetnek, ami aztán vérmérgezéshez vezet – állítják a Monash University tudósai.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.