Hazakerült a kórházból, és beszélni is tud Joni Mitchell

Forrás: AFP/Jeff Haynes -
Joni Mitchell beszélgetés beszédkárosodás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos agykárosodás miatt szállították kórházba a 71 éves énekesnőt. A nemrég kiadott hivatalos közlemény cáfolta Joni egyik közeli barátjának állítását, amely szerint a zenész nem tud beszélni.

A hétvégén eszméletlen állapotban találtak rá otthonában Joni Mitchellre. A 71 éves énekesnőt azonnal kórházba szállították, nemrég azonban már haza is engedték.

Forrás: AFP/Jeff Haynes

Barátja és kollégája, David Crosby egy korábbi nyilatkozata szerint, bár az énekesnő otthon van, még nincs túl jó állapotban, és beszélni sem tud. A vasárnap kiadott hivatalos közlemény azonban cáfolta mindezt.

Gesztesi: "Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál"http://www.life.hu/drlife/20150629-gesztesi-karoly-elmondta-hogy-iszik-de-rovidet-mar-nem-megall-a-rozenal.html"Ha színházba megyek, vagy valamilyen darabra készülök, egyáltalán nem iszom alkoholt. Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál. De ezzel semmi baj nincs" - nyilatkozta a színész.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huAzonnal kórházba kellett vinni Shia LaBeouf-öthttp://www.life.hu/drlife/20150625-shia-labeouf-korhazba-kerult.htmlAz American Honey című film forgatása közben sérült meg és azonnal kórházba kellett szállítani Shia LaBeouf-öt.Dr. Life--Miért fél az orvosoktól Erzsébet királynő férje?http://www.life.hu/drlife/20150629-fulop-edinburgh-i-herceg-nem-bizik-az-orvosokban.htmlNem jár orvoshoz, és valamilyen oknál fogva a bizalmát is elveszítette bennük Erzsébet királynő férje, Fülöp edingburgh-i herceg.Dr. Life--Pánik! Kórházba szállították az egyik Miss World Hungary-jelöltethttp://www.life.hu/drlife/20150621-korhazba-szallitottak-az-egyik-miss-world-hungary-jeloltet.htmlKórházba kellett szállítani a Miss World Hungary szépségverseny egyik jelöltjét. A 20 éves Kenyeres Anna az életét kockáztatta.Dr. Life--Mindennap kakaós turmixot iszik a kisfiú – vajon az életébe fog kerülni?http://www.life.hu/drlife/20150626-kakao-banan-turmix-ragas-egeszseg.htmlAmikor Nicholas Woodcraft kakaós banánturmixot kér reggelire, az édesanyja már kétségbeesetten kezd neki a finomság elkészítésének, ugyanis a kisfiúnak két éve csak ebből áll az étrendje.Dr. LifeThinkstockAjjaj! Kórházba került Charlie Sheenhttp://www.life.hu/drlife/20150610-charlie-sheen-szinesz-korhazba-kerult.htmlHétfőn éjjel 11 körül hívták ki a mentőket a színész Los Angeles-i házához, akit kórházba kellett szállítani.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.