Gyógyíthatatlan betegség végzett Cindy Crawford testvérével

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford -
halál leukémia szupermodell öcs Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford a mai napig nem tudja feldolgozni az öccse halálát, akinél 2 évesen diagnosztizáltak leukémiát.

A 49 éves modell mindössze nyolcéves volt, amikor elveszítette szeretett kisöccsét, Jeffet. A családi tragédiáról Oprah-nak nyilatkozott a napokban, és elmondása szerint máig nem tette túl magát a történteken.

A kisfiú mindössze kétéves volt, amikor diagnosztizálták nála a gyógyíthatatlan betegséget. A szülei minden nap több mint kétórás útra indultak, hogy Jeffet bevigyék a kórházba, ahol sugárkezelést kapott. Egy idő után még egy kísérleti kezelésre is beadták, hátha ezzel megmenthetik az életét. Sajnálatos módón nem jártak sikerrel, és Jeff három esztendsen elhunyt.

Cindy Crawford Forrás: Instagram/ Cindy Crawford

„Azt hiszem, amikor a szüleim elmondták nekünk, hogy Jeff beteg, nem is igazán értettük, miről van szó. Most, hogy anya vagyok, el tudom képzelni, milyen fájdalmas lehet ezt hallani a gyerekedtről" - mesélte megtörve Cindy.

A modell rendszeresen támogat gyerekkori leukémia ellen küzdő szervezeteket, és kórházakat, többek között azt az intézményt is, ahol a testvérét ápolták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.