Meztelenül szenvedett balesetet Medveczky Ilona

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Medveczky Ilona vihar baleset kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vihar idején egy szál kalapban futott ki XII. kerületi házának kertjébe, hogy mentse a virágokat. A művésznő megcsúszott, és a karján sérült meg. 

"Egy szupercella közepén lakom, ahol a viharok még erősebben csapnak le rám. Arra is volt már példa, hogy a szél gyökerestől tépte ki a fáimat. Mivel úgyis eláztam volna, csak egy kalapot tettem a fejemre, és meztelenül rohantam ki a kertbe, hogy arrébb tegyem a pálmáimat. Még cipőt sem húztam. A nagy cserepeket alig tudtam mozgatni úgy, hogy bajuk ne legyen, de azért vizet is kapjanak. Végül sajnos megcsúsztam a lépcsőn, és elestem" – mondta a Borsnak a hetvennégy éves táncos.

Medveczky Ilona Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Megsérült a ke­zem, és össze kellett varrni a fe­jem, de szerencsére nagyobb baj nem történt. Nem ez az első eset, hogy baleset ér, de muszáj tennem valamit, ha a házam fölé ér a vi­har."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.